Yerleşme Kanaması

yelizsuna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2022
2
0
1
30
Kızlar merhaba,
Regl’mden sonraki 15 ve 16. Günde ilişki yaşadım tam yumurtlama günlerine denk geldi takip eden 4-5 gün boyunca ağızda metalik tat, mide bulantısı, kabızlık ve minik kasık ağrıları yaşadım. Regl’me 4-5 gün var fakat kasılmalarla birlikte kanama var regl kanaması kadar yoğun değil ama kırmızıya dönük gibi kafam çok karıştı yerleşme kanaması mı regl mi anlayamıyorum. Yılda 1-2 kez düzensizlik yaşarım maksimum genelde aynı tarihlerde regl oluyorum.

acaba yerleşme kanamasımı ??
Adetime 15 gün varken kasık bel ve bacak ağrısı yaşamaya başladım bugün 8 gün var ve pedimde bir kaç damla kahvemsi akıntı gördüm ağrılarım hala devam ediyor. Bende farklı olarak birde tansiyon düşmesi-çıkması mı desem baş dönmesimi desem bilemedim başımda bir basınç oluyor ve bayılacakmışım gibi hissediyorum sonrasında ateş basması ve çarpıntı oluyor neler olduğunu anlayamadım 🤷‍♀️🥺

((Aşağıda fotoğraf paylaşacağım kusura bakmayın)) acaba yerleşme kanamasımı ??
Adetime 15 gün varken kasık bel ve bacak ağrısı yaşamaya başladım bugün 8 gün var ve pedimde bir kaç damla kahvemsi akıntı gördüm ağrılarım hala devam ediyor. Bende farklı olarak birde tansiyon düşmesi-çıkması mı desem baş dönmesimi desem bilemedim başımda bir basınç oluyor ve bayılacakmışım gibi hissediyorum sonrasında ateş basması ve çarpıntı oluyor neler olduğunu anlayamadım 🤷‍♀️🥺Eki Görüntüle 3066420 Eki Görüntüle 3066420
Bacım yerleşme olabilir ...

bak sen yeniden mesajını düzenle bence cunki resim kabul edilmiyor burda sil resmi yazı kalsın canım

Kusura bakmayın bu konuda tecrübesiz olduğum için soruyorum diyelimki yerleşme kanaması kaç gün sonra test yapmalıyım adet gününü beklemelimiyim ?
Rica ederim olur mu destek için buradayız 😊

Benim tavsiyem adet gününü beklemen test için.. genelde yerleşme kanamasından 5 gün sonra filan idrar da çıkabiliyor kanda da 3 gün filan geçmesi gerekiyor diye okumuştum..

bekleyebilirsen adet günü bekle şuan varsa bile çıkmayabilir boşuna morelini bozmamis olursun canım

Benim tavsiyem adet gününü beklemen test için.. genelde yerleşme kanamasından 5 gün sonra filan idrar da çıkabiliyor kanda da 3 gün filan geçmesi gerekiyor diye okumuştum..

bekleyebilirsen adet günü bekle şuan varsa bile çıkmayabilir boşuna morelini bozmamis olursun canım
Dopru söylüyorsunuz belkide yerleşme kanaması değil adet başlangıcıda olabilir bilemiyorum ki daha 8 gün var ama bakalım kısmet 🤷‍♀️😊

Sanırım adet oluyorum biraz daha arttı ama hala tam olarak kan kırmızı değil bazen pembe bazen kahve

Adet oldun mu canım ne durumdasın
Hayır hala olmadım akıntıda kesildi bugün adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım ama bir sonuç yok sonra içini açtım açtığımdada bu şekildeydi
9830ADCC-1D78-48E5-A030-15B460F43F12.webp

Yerleşme kanaması adet tarihinden önce mi oluyor illaki? 3 gün geciktim, bugün 3.gün. 2 kere gebelik testi yaptım negatif. Bugün peçeteye kahverengi pembemsi yavruağzı lekeler geliyor sildikçe. Yerleşme kanaması olabilir mi?

Yerleşme kanaması adet tarihinden önce mi oluyor illaki? 3 gün geciktim, bugün 3.gün. 2 kere gebelik testi yaptım negatif. Bugün peçeteye kahverengi pembemsi yavruağzı lekeler geliyor sildikçe. Yerleşme kanaması olabilir mi?
İlla önce olur yoksa olmaz diyemeyiz tabi genellikle öyle olur yada tam zamanına gelir iki gün filan farketmez şuan adet donemindesiniz evet yerleşme olabilir tâbi..

Back
X