Yerleşme kanaması

Melyy1026

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
259
169
53
28
Dün ve bugün ufak ufak kahverengi lekelenmelerim var normalde bugün yumurtlamanın 13. Günü adet olmam gerekiyor ama sizce yerleşme kanaması mıdır

Eğer normalde adetiniz lekelenmeyle başlamıyorsa olabilir bende o şekilde öğrendim gebeligimi adet olucam sandım başta sonra gelmeyince test yaptım

Merhabalar iyi bayramlar benim de bir sorum olacak bat a 8 gün var bugün lavobaya gittiğimde kasığımda bir sızlama hissettim akabinde pembemsi çok açık kırmızı kan geldi sadece peçeteye 2-3 damla bişi ilk defa böyle bişi yaşıyorum yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm ama bı kadar erken olabilir mi?

Olabilir canım gebelik testi yap hemen çıkar çünkü benim de yumurtlamadan 12 gün sonra lekelenmem gelmişti
Dün çok az di sadece peçeteye gelmişti bugün de yine o şekilde ama daha koyu kahverengi ve arttı gibi henüz adet kanı olarak görmedim ama

Aynı belirtiler bende de var normalde adet olmam lazım ama benden önce pembe sonra biraz daha artarak kahverengi leke geldi adetim normalde böyle başlamaz.artık psikolojik mi bilmiyorum ama test yaptırmak için biraz daha bekleyeceğim

Merhabalar iyi bayramlar benim de bir sorum olacak bat a 8 gün var bugün lavobaya gittiğimde kasığımda bir sızlama hissettim akabinde pembemsi çok açık kırmızı kan geldi sadece peçeteye 2-3 damla bişi ilk defa böyle bişi yaşıyorum yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm ama bı kadar erken olabilir mi?
Merhaba durumunuz nedir acaba

Bende merak ettim adetime 5 gün kala lekelenmem oldu hala devam ediyor salı beklenen adet günüm adet mi oldum yerleşme kanaması ı bilmiyrm..

Back
X