- 9 Temmuz 2022
- 2.595
- 1.299
- 83
Napiyim her yıl dogurayimmi rezil oldum 7 yıla üç bebekDeli ya:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napiyim her yıl dogurayimmi rezil oldum 7 yıla üç bebekDeli ya:)
Ciddi korunma önlemi almalısın, eşin mi korunuyordu? Öyleyse kaçmıştır:)Napiyim her yıl dogurayimmi rezil oldum 7 yıla üç bebekdiyecekler bunların işi gücü yok
![]()
Eşim.kac zamandır bitane daha bebek olsunmu diyodu ben hayır.opmasin diyosun. Evet korunuyodu güya ama.napdi.ne etdiyse artık kendisinde.supriz olduCiddi korunma önlemi almalısın, eşin mi korunuyordu? Öyleyse kaçmıştır:)
Yanlışlıkla kaçmıştır:)Eşim.kac zamandır bitane daha bebek olsunmu diyodu ben hayır.opmasin diyosun. Evet korunuyodu güya ama.napdi.ne etdiyse artık kendisinde.supriz oldu![]()
Yanlışlıkla kaçmıştır:)
Yumurtlama tarihi doğru ise 3 gün kala kaset test ile de çıkar.Adet günüme 3 gün kaldı erken gebelik testi alsam sonuç çıkar mı acaba
Spiral vs düşünüyor musun?O yalnisini bidaha yapmasın diye ben artık biseyler yapmam gerek
Evet sipral düşünüyorum inşallah onunlada doğurmamSpiral vs düşünüyor musun?
Onlada kalınıyor seni gelir bulur şans:)Evet sipral düşünüyorum inşallah onunlada doğurmam![]()
Onlada kalınıyor seni gelir bulur şans:)
Merhaba son durumunuz nedir acaba bende de sizin yaşadığınız durum olduMerhaba ben hala regl olmadım bat 20 si idi dün sabah lavobada yine peçeteye kan geldi ben tamam adet oldum dedim ama gelen giden yok test de yapmadım
Merhaba canım regl oldum benMerhaba son durumunuz nedir acaba bende de sizin yaşadığınız durum oldu
Evet cnm oldum doktora gidince sorucam bunu çünkü hayatımda ilk defa başıma geldiMerhaba canım regl oldum ben
Doktora danışabildin mi canım ?Evet cnm oldum doktora gidince sorucam bunu çünkü hayatımda ilk defa başıma geldi
Evet cnm kanmayla ilgili hiçbişey söylemedi rahim filmi istedi hormonlarım ve progesteron yani yumurtlama normal çıktı fakat ağrı kesivi kullanma dedi adetim ağrılı geçtiği için her ay ağrı kesici içiyordum bu ağrıyı azaltıcak başka bi ilaç verdi hormon ilacıymış duphaston birde benim kullandığım ilaç dolorexti ve doloroxin ptospektüsüne hiç bakmamıştımDoktora danışabildin mi canım ?