Yerleşme kanaması

Ipk02

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
183
60
18
34
Merhaba geçenlerde pembe lekelenmem oldu demişti adete 3 gün var bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bacaklarım agriyor adet olacakmisim gibi ağrı bide bugün kahve akıntı şeklinde geldi ilk defa böyle bişey yaşıyorum bende saskinim düşük kist ameliyatı derken endisede ediyorum hamilemiyim degilmiyim anlayamadım

Kimse bişey söylemeyecek mi başına böyle bir şey gelen varmi

Pembe lekelenme yerleşme kanaması olabilir ama bu çok genel bir durum. Örneğin kistiniz varmış sanırım, bunlarda kanama olmuş olabilir. Pembe yani açık kırmızı kan demek çok taze ve Rahim içinde beklemeyen hemen vajinadan cikan kan demektir kahverengi ise yine kanamadır ama herhangi sebepten vajinada fazla beklemiş ve oksitlenmis demektir.
Özetle bu belirti çok genel bir durum. Yani hamilelik beklentiniz varsa elbette ihtimal dahilinde ama hamilelik belirtileri daha çok 8 haftalık ve sonraki hamilelik sürecinde kendini gosterir. Adet olacakmış gibi sanci da hamilelik olabilir ama olmayadabilir. Adete 3 gün kala erken gebelik testi genelde doğru sonuc verir ama geç dollenme yani geç yumurtlama durumunuz varsa negatif gostermesi ihtimal dahilindedir. Son ilişkiniz üzerinden en az 1 hafta geçtikten sonra mı test yaptiniz, daha erken mi ? Dollenen yumurta rahim iç kanalına yerleşmesi 1 haftayı bulur çünkü. Umarım ve eğer istiyorsanız bebeğiniz sizinledir. Eğer hamile değilseniz Pembe lekelenme için kadın doğum uzmanına gitmenizi tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim ne güzel açıklamışsınız bir düşüğüm var hiç bebeğim yok çok istiyorum kist ameliyatı oldum kist artık yok yenileme olmusmudur bilmiyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum inşallah hamileyimdir geç döllenmedir ama demeniz gibi degilsemde gitmem gerekiyor

Çok teşekkür ederim ne güzel açıklamışsınız bir düşüğüm var hiç bebeğim yok çok istiyorum kist ameliyatı oldum kist artık yok yenileme olmusmudur bilmiyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum inşallah hamileyimdir geç döllenmedir ama demeniz gibi degilsemde gitmem gerekiyor
Kist kaynaklı değilse yerleşme kanaması ihtimali kuvvetleniyor tabi. Embriyo kanala yerleştiyse ortalama 2 3 saat içinde kanda, 36 ile 48 saat içinde idrarda (hassas gebelik testiyle tabi) kendini göstermeye başlar. Sizinki 3 gün önce kanala yerleşmiş ve kanaması yaşadığınızı varsayarsak bu aralar idrarda kendini gostermeli, yarın testi tekrarlayin😇

Kist kaynaklı değilse yerleşme kanaması ihtimali kuvvetleniyor tabi. Embriyo kanala yerleştiyse ortalama 2 3 saat içinde kanda, 36 ile 48 saat içinde idrarda (hassas gebelik testiyle tabi) kendini göstermeye başlar. Sizinki 3 gün önce kanala yerleşmiş ve kanaması yaşadığınızı varsayarsak bu aralar idrarda kendini gostermeli, yarın testi tekrarlayin😇
Peki çok teşekkür ederim sağlık ocağında kan vereyim yarın en iyisi ☺️

Merhaba geçenlerde pembe lekelenmem oldu demişti adete 3 gün var bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bacaklarım agriyor adet olacakmisim gibi ağrı bide bugün kahve akıntı şeklinde geldi ilk defa böyle bişey yaşıyorum bende saskinim düşük kist ameliyatı derken endisede ediyorum hamilemiyim degilmiyim anlayamadım
Merhaba durumunuz nedir acaba

Back
X