Yerlesme kanamasi

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
4hafta 4 günlük hamileyim. Bu sabah soluk eskimiş kahve şeklinde lekelenme oldu kizlar yerleşme olabilirmi bu ağrı vs yoktu.cok tedirgin oldum yaşayanlar oldumu nekdr sürdü miktarı ne oldu bebek kesin yerlesti demekmi bu

4hafta 4 günlük hamileyim. Bu sabah soluk eskimiş kahve şeklinde lekelenme oldu kizlar yerleşme olabilirmi bu ağrı vs yoktu.cok tedirgin oldum yaşayanlar oldumu nekdr sürdü miktarı ne oldu bebek kesin yerlesti demekmi bu
kahverengi kanamalar tehlikeli olmuyo genelde.eskiden kalan pis kandır ama için rahatlayacaksa bi doktoruna muayene ol belki progestan verir önlem için.

kahverengi kanamalar tehlikeli olmuyo genelde.eskiden kalan pis kandır ama için rahatlayacaksa bi doktoruna muayene ol belki progestan verir önlem için.
Sordum doktoruma ilaçlara devam et dinlen dedi 8 9 gün snra kese için gitcem ama insannn içi rahat etmiyo

Genelde açık pembemsi renk oluyor ama, bilemedim. bende silince pembemsi geldi sadece bir kaç kere. Doktorunuza bir danışın.

Ağrı sızı olmadıkça, kıpkırmızı rengi gelmedikçe korkmayın. Doktorum öyle demişti. Kalbinizi ferah tutun. Bebişinizi kucağınıza almak nasip etsin inşallah 🌺 Y yuzikoo

Back
X