Canım ben adetim gecemden yaptım negatifti 8 gün önce işte ayan pembe lekelenmeler var bilmıom kan gelecek mi gelirse zaten adet gelmezse de keşke gelmezse işte bir kaç gün sonda yüne test yapardım eğer leke kesilirseTest yapınmı cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben adetim gecemden yaptım negatifti 8 gün önce işte ayan pembe lekelenmeler var bilmıom kan gelecek mi gelirse zaten adet gelmezse de keşke gelmezse işte bir kaç gün sonda yüne test yapardım eğer leke kesilirseTest yapınmı cnm
Birazdan gidebılırsem gıdıp kan verıcem inşallah hamileyimdir
Anladım canım. Kan verebildin mi bugün seni merak ettimHer ihtimale karşı kendimi hazırladım ztn sadece ılk defa boyle gecıkmem 8 gun oldu normalde gunumde olurum
Anladım canım belkı gec dolenme olabılır benım cok acık bı pembeydı ve gerıde gelmedı bır damla kadardı yanlıs bılımıyorsam normalde 3 gun surer dıyolar sende biraz gecsın tekrardan yapCanım ben adetim gecemden yaptım negatifti 8 gün önce işte ayan pembe lekelenmeler var bilmıom kan gelecek mi gelirse zaten adet gelmezse de keşke gelmezse işte bir kaç gün sonda yüne test yapardım eğer leke kesilirse
Hayır gidemedim yurt dışındayım ve hastaneye gitmek mesele ama en kısa zmnda gidicemAnladım canım. Kan verebildin mi bugün seni merak ettim![]()
lan görmesem inşallah umutlanırdım bakalım rabbim nasip etsin sağlıkla ikimize de isteyen herkese ya inşallahAnladım canım belkı gec dolenme olabılır benım cok acık bı pembeydı ve gerıde gelmedı bır damla kadardı yanlıs bılımıyorsam normalde 3 gun surer dıyolar sende biraz gecsın tekrardan yap
İnşallah canım bu gunde pembe bı kanama oldu çok az pecetede gordum sonra gelmedılan görmesem inşallah umutlanırdım bakalım rabbim nasip etsin sağlıkla ikimize de isteyen herkese ya inşallah
Anladım canım belkı gec dolenme olabılır benım cok acık bı pembeydı ve gerıde gelmedı bır damla kadardı yanlıs bılımıyorsam normalde 3 gun surer dıyolar sende biraz gecsın tekrardan yap
İnşallah canım bu gunde pembe bı kanama oldu çok az pecetede gordum sonra gelmed
Ben adet oldum sende durum nslBenim bşr gebelik kaybım var ben onda da hamilelik basında pembe görmüştüm ama bilmıyorm aynı mu adet başlangıcı mı bilemiyorum
Malesef bende adet oldum ya yapacak bişi yok nasip inşallah hayırlı zamanda olacak nasip ederBen adet oldum sende durum nsl
Merhabalar. Son adet tarihim 22 temmuz dün beklenen adet tarihimdi ancak gelmedi kahverengi hafif lekelenmem oldu beta hcg yaptırdım 9.19 çıktı çok düşük bi değer. Ne önerirsiniz kaç gün sonra testi yeniden yaptırmalıyımHayır; spermler yumurtaya ulaşacak, döllenecek ve sonra rahme gidecek, orada yerleşecek.... bu uzun bir süreç ve en az 10 gün sürüyor. Yerleşme kanaması her kadında olmaz. Olanlarda da bazen ilişkiden 15-20 gün sonra bazen bebek 6 haftalık olduğunda görülebilir
Merhabalar. Son adet tarihim 22 temmuz dün beklenen adet tarihimdi ancak gelmedi kahverengi hafif lekelenmem oldu beta hcg yaptırdım 9.19 çıktı çok düşük bi değer. Ne önerirsiniz kaç gün sonra testi yeniden yaptırmalıyım