Yerleşme kanaması

Manolyaca

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
96
12
8
38
Merhaba adetime 6 7 gün var kasığımda hafif agrı ve hafif kahverengi akıntı gibi bi şey geldi acaba yerleşme kanaması var bilemedim göğüs hassasiyet yk daha

Benimde öyle oldu bu ay, ama 2-2,5 gün sürdü bat 14 Ağustos’tu hala olmadım bekliyorum . Acaba o 2 günü adet olarak mı kabul etmeliyim? Dün sabah test yaptım çok silik çizgi çıktı. 3 gün gecikme ile daha net çıkması gerekiyor diye düşünüyorum, belki bir ihtimal geç döllenme olabilir mi?

Benim daha var 3 4 gün var adetime ama şişkinlik çok koku hassaslığı da bilmiyorum göğüslerimde şişkinlik yok hemen mi oluyor ki ben daha beklicem

Yaptım ama negatif çıktı ama adetim 3 gün kala oldum bu sefer 1 buçuk gün sürdü vede erken oldum bilmiyorum yerleşme mi öyleyse test erken yaptım zaten

Benimde öyle oldu bu ay, ama 2-2,5 gün sürdü bat 14 Ağustos’tu hala olmadım bekliyorum . Acaba o 2 günü adet olarak mı kabul etmeliyim? Dün sabah test yaptım çok silik çizgi çıktı. 3 gün gecikme ile daha net çıkması gerekiyor diye düşünüyorum, belki bir ihtimal geç döllenme olabilir mi?
Geç döllenme olabilir seninki

Yaptım ama negatif çıktı ama adetim 3 gün kala oldum bu sefer 1 buçuk gün sürdü vede erken oldum bilmiyorum yerleşme mi öyleyse test erken yaptım zaten
Eğer yerleşme ise bu kadar çabuk çıkmaz canım yerlesmeden 10 14 gün sonra en net çıkar testte

Eğer yerleşme ise bu kadar çabuk çıkmaz canım yerlesmeden 10 14 gün sonra en net çıkar testte
Yok o öyle değil şuan benim başımda son adet tarihimden 4 gün sonra çift çizgiyi gördüm.Gecikiyordum.6.gun lan verdim 9.gun aldım baktı düşüktü geç döllenme dedi

Amin inşallah cumaya doktor çağırıyor hayırlısı olsun bakalim endişeyle bekleyip gideceğim

Back
X