Olabilir önce gecikmesini bekleyin snr test yapin benceMerhaba adetime 6 7 gün var kasığımda hafif agrı ve hafif kahverengi akıntı gibi bi şey geldi acaba yerleşme kanaması var bilemedim göğüs hassasiyet yk daha
Benim de göğüslerde hiç belirti yok, hafif bel ağrısı ve göz kararmasıBenim daha var 3 4 gün var adetime ama şişkinlik çok koku hassaslığı da bilmiyorum göğüslerimde şişkinlik yok hemen mi oluyor ki ben daha beklicem
merhaba test yaptınız mı sonuç nedir? Bende aynı durumdayım.Benim de göğüslerde hiç belirti yok, hafif bel ağrısı ve göz kararması
Canım test yaptın mıBenim daha var 3 4 gün var adetime ama şişkinlik çok koku hassaslığı da bilmiyorum göğüslerimde şişkinlik yok hemen mi oluyor ki ben daha beklicem
Geç döllenme olabilir seninkiBenimde öyle oldu bu ay, ama 2-2,5 gün sürdü bat 14 Ağustos’tu hala olmadım bekliyorum . Acaba o 2 günü adet olarak mı kabul etmeliyim? Dün sabah test yaptım çok silik çizgi çıktı. 3 gün gecikme ile daha net çıkması gerekiyor diye düşünüyorum, belki bir ihtimal geç döllenme olabilir mi?
Eğer yerleşme ise bu kadar çabuk çıkmaz canım yerlesmeden 10 14 gün sonra en net çıkar testteYaptım ama negatif çıktı ama adetim 3 gün kala oldum bu sefer 1 buçuk gün sürdü vede erken oldum bilmiyorum yerleşme mi öyleyse test erken yaptım zaten
Yok o öyle değil şuan benim başımda son adet tarihimden 4 gün sonra çift çizgiyi gördüm.Gecikiyordum.6.gun lan verdim 9.gun aldım baktı düşüktü geç döllenme dediEğer yerleşme ise bu kadar çabuk çıkmaz canım yerlesmeden 10 14 gün sonra en net çıkar testte
kac cikmisti kan sonucunuzYok o öyle değil şuan benim başımda son adet tarihimden 4 gün sonra çift çizgiyi gördüm.Gecikiyordum.6.gun lan verdim 9.gun aldım baktı düşüktü geç döllenme dedi
Önce 40.2 ikigun sonra 157 4gun sonrada 261 çok yavaş ilerliyorlarkac cikmisti kan sonucunuz
Önce 40.2 ikigun sonra 157 4gun sonrada 261 çok yavaş
Önce 40.2 ikigun sonra 157 4gun sonrada 261 çok yavaş ilerliyorlarc
cok tesekkur ederim yanitiniz icin . saglicakla kucaginiza almak nasip olsun insallahÖnce 40.2 ikigun sonra 157 4gun sonrada 261 çok yavaş ilerliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?