Merhaba benimde adetimden 2 gün önce hafif pembemsi ama peceteyle aldıkça gelen akintim oldu 1. gün leke halinde kanamam oldu aksama doğru 1 ped dolacak şekilde kan geldi.sonrasinda lekeye dondu kanama.bugun 3.gun koyu kahverengi lekem var bende şüpheliyim.acaba yerlesme kanamasi mi.cok telasliyim bana lütfen fikir verin
Yerleşme kanaması regl döneminden 2 5 gün önce oluyor ama kanama oranı genel olarak 1 pedi doldurmayacak şekilde değişebilir diyorlar. Bende kanama yaşamadım. Bir kaset test yapabilirsiniz
Merhaba benimde adetimden 2 gün önce hafif pembemsi ama peceteyle aldıkça gelen akintim oldu 1. gün leke halinde kanamam oldu aksama doğru 1 ped dolacak şekilde kan geldi.sonrasinda lekeye dondu kanama.bugun 3.gun koyu kahverengi lekem var bende şüpheliyim.acaba yerlesme kanamasi mi.cok telasliyim bana lütfen
Merhaba benimde adetimden 2 gün önce hafif pembemsi ama peceteyle aldıkça gelen akintim oldu 1. gün leke halinde kanamam oldu aksama doğru 1 ped dolacak şekilde kan geldi.sonrasinda lekeye dondu kanama.bugun 3.gun koyu kahverengi lekem var bende şüpheliyim.acaba yerlesme kanamasi mi.cok telasliyim bana lütfen fikir verin
yerleşme kanaması ped doldurmaz kan da gelmez. pembe veya açık kahve renkte hafif akıntı şeklinde olur. kırmızı kan gelmez. mevsimsel değişiklik veya hormonal olaylardan farklı şekilde olmuş kanamanız. zaten testte de çıkar negatif olduğu.