Yerleşme kanaması

404dlr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
10
1
1
23
Kızlar selam yeni geldim buraya biz 2 yıldır bebek istiyoruz evlenmeden önce kist yüzünden tek yumurtalığım alınmıştı ve tek yumurtalığım var reglim 10gün gecikti çok umutlandım bu ay ama bu sabah adet sancısı gibi bi ağrı hissettim ve kahverengi leke gibi bazen pembemsi gibi akıntılarım oldu gece pıhtı felan da geldi ama ancak sildiğimde peçeteye belli oluyor 1gün bile olmadı daha başlayalı ama çok az geliyo ilk defa böyle bişey başıma geldi yerleşme kanaması felaan okudum sizce sizin fikriniz nedir doktora yada test almaya da gidemiyorum şuan anneme geldim köydeyim sizce yerleşme kanaması olabilrmi bu regl zamanımın üstünden 10gün geçtikten sonra yerleşme kanaması olabilrmi

Regle yakın tarihte oluyor diye biliyorum yerleşme kanamasını, 10 gün gecikince pek duymadım

beklenen adetten 3-4 gün önce olur. doku gelmez kan gelmez. hafif kahverengi bir akıntı olur peçeteye gelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…