C Cerito Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2015 2.023 6.730 158 30 17 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerito #1 Kızlar merhaba.bugün pembe çok az kan gördüm peçetede.sadece peçeteye geldi.Adetime 6 gün var.3-4 gündür bel kasık ağrım var.göğüs uçlarımda hassasiyet var.yerleşme kanaması olabilir mi? Testte çıkar mı? Deneyimli annelerden bilgi istiyorum lütfen
Kızlar merhaba.bugün pembe çok az kan gördüm peçetede.sadece peçeteye geldi.Adetime 6 gün var.3-4 gündür bel kasık ağrım var.göğüs uçlarımda hassasiyet var.yerleşme kanaması olabilir mi? Testte çıkar mı? Deneyimli annelerden bilgi istiyorum lütfen
J Justjustice Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 2.989 4.846 83 35 17 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerito #2 Olabilir direk kan verin bence. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
C Cerito Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2015 2.023 6.730 158 30 17 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerito #3 Justjustice .!.: Olabilir direk kan verin bence. Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ? Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için aklım çok karıştı Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Justjustice .!.: Olabilir direk kan verin bence. Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ? Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için aklım çok karıştı
J Justjustice Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 2.989 4.846 83 35 17 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerito #4 Cerito .!.: Erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ? Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için aklım çok karıştı Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testlerine çok güvenmiyorum ya. Siz ya adet gününüzü bekleyin ya da direk kan verin. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Cerito .!.: Erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ? Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için aklım çok karıştı Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testlerine çok güvenmiyorum ya. Siz ya adet gününüzü bekleyin ya da direk kan verin.
C Cerito Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2015 2.023 6.730 158 30 17 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerito #5 Justjustice .!.: Erken gebelik testlerine çok güvenmiyorum ya. Siz ya adet gününüzü bekleyin ya da direk kan verin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Justjustice .!.: Erken gebelik testlerine çok güvenmiyorum ya. Siz ya adet gününüzü bekleyin ya da direk kan verin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
gizemliasli Nirvana Pro Üye 14 Ağustos 2018 21.217 En iyi cevaplar 2 80.520 598 17 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerito #6 Adet gününüzün geçmesini bekleyin, hemen kan verip umutlanmayın eğer bir şey yoksa. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
C Cerito Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2015 2.023 6.730 158 30 17 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerito #7 gizemliasli .!.: Adet gününüzün geçmesini bekleyin, hemen kan verip umutlanmayın eğer bir şey yoksa. Genişletmek için tıkla... Evet ,çok haklısınız.her ne kadar beklemekte zorlansam da ,sanırım adeti bekleyeceğim .çok teşekkür ederim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
gizemliasli .!.: Adet gününüzün geçmesini bekleyin, hemen kan verip umutlanmayın eğer bir şey yoksa. Genişletmek için tıkla... Evet ,çok haklısınız.her ne kadar beklemekte zorlansam da ,sanırım adeti bekleyeceğim .çok teşekkür ederim