Yerlesme kanaması

Aleyergz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
120
26
28
26
Kızlar İlişkiden 5 gün sonra regl günüm gelmeden pembe renginde kanamam oldu yerlesme kanaması diye düşündüm hemen kan verdim hamilelik belirtilerin hepsi var ama ne idrar testinde nede kanda çıktı sizce daha erken oldugu icin mi regl gecikmedigi icin mi?

İlişkiden 5 gün sonra testte çıkmaz. Yerleşme kanaması da o kadar erken olmaz aslında ama herkesin vücudu Farklı tepkiler veriyor. Gününüz geldiğinde tekrar bi test yapın hatta direkt kan verin bence

Yumurtlama takibi yapıyor musun? Belki akıntı yumurtma kaynaklidir

Bu takvimlerden pek fazla anlamıyorum ama kanamam olmadan 2 gün önce yumurtlama günümdü

İlişkiden 5 gün sonra testte çıkmaz. Yerleşme kanaması da o kadar erken olmaz aslında ama herkesin vücudu Farklı tepkiler veriyor. Gününüz geldiğinde tekrar bi test yapın hatta direkt kan verin bence
Yerlesme kanamasi adete 9 gun kala olurmu suan 15 gun gecikmem var daha oncede kanamalar ve gecikmelerm olmustu asiri gogus agrim var 13 gundur karnim sis sivilcem cikti sizce regl sokulmuyor olabilirmi

Merhaba, benimde iliskiden tam 5 gün sonra hafif 5-6 damla şeklinde açık renkli kanamam oldu yerleşme kanaması diye düşünüyorum. Sizde son durum nedir tekrar test yaptınız mı acaba?

Merhaba, benimde iliskiden tam 5 gün sonra hafif 5-6 damla şeklinde açık renkli kanamam oldu yerleşme kanaması diye düşünüyorum. Sizde son durum nedir tekrar test yaptınız mı acaba?
Evet yaptım ama maalesef sonuç negatifti doktorum ovulasyon kanaması olabilir vücudun kendini hazırlıyorum normal bisey dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…