Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler fakat biliyorum bu durumu ben ilişkiden kaç gün sonra oldugunu merak etmiştim.. yaşayanlar tecrübelerini anlatabilir mi:))Regl 2 5 gün öncesinde 1 ped doldurmayacak kadar açık pembe veya kahve tonlarında olur.
Yerleşme kanaması herkeste olmuyor ben yaşamadım.
Cinsel ilişki yumurtlama gününde olmalı ki gebelik olsun, yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyoruz. Gerisi matematik gece gece hesapla canımTeşekkürler fakat biliyorum bu durumu ben ilişkiden kaç gün sonra oldugunu merak etmiştim.. yaşayanlar tecrübelerini anlatabilir mi:))
Hamile kaldığınız zamanda cinsel ilişkiden kaç gün sonra yerleşme kanaması yaşadınız hatırlayan var mı
14 ocakta adet oldm 14 subatta olmam lazimdi adetlerm duzensizdir 28gunde 46.41 dongude falanda olurum ve ara kanamalarimda olur gecen yil ocak ayinda olmustu adete 9 gun kala yerlesme kanamasi olurmu sizce 15 gub gecti bugun hala adet olmadm8. Gün ☺
14 ocakta adet oldm 14 subatta olmam lazimdi adetlerm duzensizdir 28gunde 46.41 dongude falanda olurum ve ara kanamalarimda olur gecen yil ocak ayinda olmustu adete 9 gun kala yerlesme kanamasi olurmu sizce 15 gub gecti bugun hala adet olmadm
Cok zor beklemek goguslerimde 13 gundur aci var gitmeyen sivilcem cikti karnim sis adet oncesi gelen sari akintim var ama olamiyorm bunlar adet belirtisimi sizce bu arada adetimi 15 gun gecti kiyafetler varken bir birliktelik oldu sizce bu bir riskmidirDüzensiz adette bilmek ve takip etmek, tahmin yürütmek çok zor. 1 hafta önce çatlamanız olduysa olabilir tabi ki. Ama bunu ancak bekleyip kesinleştirebilirsiniz, biraz daha sabır![]()
Cok zor beklemek goguslerimde 13 gundur aci var gitmeyen sivilcem cikti karnim sis adet oncesi gelen sari akintim var ama olamiyorm bunlar adet belirtisimi sizce bu arada adetimi 15 gun gecti kiyafetler varken bir birliktelik oldu sizce bu bir riskmidir
Sizce kiyafet ustunden olan birliktelikte gebelik soz konusu olabilirmi cok kafam karisikBen neredeyse hiç belirti yaşamıyorum hala. Hafif kasılmalar oluyor ara ara ama o da belirtiden sayılmaz. Adet olacağım zaman daha çok belirtim oluyordu.
Sabrını arttırsın ve güzel sonuçlara ulaştırsın Allah![]()
OlamazSizce kiyafet ustunden olan birliktelikte gebelik soz konusu olabilirmi cok kafam karisik
Birliktelik dediğiniz sürtünme falan heralde ilişki yaşanmadı yani değil miSizce kiyafet ustunden olan birliktelikte gebelik soz konusu olabilirmi cok kafam karisik