Yerleşme kanaması

Arzy17

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
59
35
18
36
Kızlar selam, PCOS, luyum o yüzden çok düzenli adet olamıyordum. Adetim 7 gün gecikmişti ve Perşembe günü koyu kahverengi lekelenmeler başladı. Ara ara devam etti.Adet oldum sandım. Şiddetli göğüs ağrısı geçmeyince şüphelendim ve idrar testi yaptım. 3-4 tane 🥴. Hepsi de çift çizgi çıktı. Sizce yerleşme kanaması mı? Çok çok az geliyor hala peçeteye lekelenme. Geçen sene 7 haftalık düşük yaptım, aynı şekilde lekelenme olmuştu. 7 yıldır uğraşıyoruz. Korkuyorum 😥

Kizlar bakarmsnz acil

Eklentiler

• Screenshot_20230319-150621.webp
    Screenshot_20230319-150621.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 288
Kızlar selam, PCOS, luyum o yüzden çok düzenli adet olamıyordum. Adetim 7 gün gecikmişti ve Perşembe günü koyu kahverengi lekelenmeler başladı. Ara ara devam etti.Adet oldum sandım. Şiddetli göğüs ağrısı geçmeyince şüphelendim ve idrar testi yaptım. 3-4 tane 🥴. Hepsi de çift çizgi çıktı. Sizce yerleşme kanaması mı? Çok çok az geliyor hala peçeteye lekelenme. Geçen sene 7 haftalık düşük yaptım, aynı şekilde lekelenme olmuştu. 7 yıldır uğraşıyoruz. Korkuyorum 😥
İnşallah bu sefer öyle olmayacak, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bence kan testi yaptırın ve düşük için ilaç vs isteyin🙏

Ben hasta oldum canım nasip olmadı malsf ama yarın yumurtlama günün baslanigici hayırlısı ile baklim sende durumlar ne

Back
X