Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merveinciii

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2023
53
14
8
22
Kızlar 19u âdet günümdü ama yaklaşık 4 gündr kahverengi leke gördüm kırmızıya dönmedi toplasan bir ped anca normalde adetim hemen sökulrdu ama gelmedi 2gundr de temiz görüyorum dün normal idrar testi yaptım negatif sizce erken mi yaptım yerleşme kanaması mi yaşadım ne zaman yapmalıyım kafam çok karışık

adetinin üstünden 6 gün geçmiş zaten gebe olsanız cıkardı ama isterseniz ilk idrarla tekrar bir test yapın

bende 19 martta adet olmam gerekiyordu kahverengi bir leke gördüm sökülür dedim ama sökülmedi adetim. 21 martta doktora gittim bu adet kanı değil rahim duvarın kalın 22 mm yumurta gelişmiş dedi. ilişki önerdi. o günü değerlendirdik. 17 gün geçti ben hala adet olmadım. kanama varken nasıl yumurtam gelişebilir bide rahim duvarı kalınken adet görülür mü? yoksa geç döllenme ihtimali mi var? kafam çok karışık

yumurtlama anında kanama olsbilir cok az. ben ovulasyonla takip ettigim bir ayda tam pik gordun ve o gun kshverrngi kanama oldu. yumurtlama kanamasi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…