Yerleşme kanaması

btl098

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
23
2
6
27
Kızlar selam adetten iliğin önce hafif lekelenmem oldu ama1 gün tek sürdü daha sonra beyaz şeffaf akıntım oldu ama adet olmadım bu yerleşme kanaması olabilir mi lütfen yardımmmmmmmmm

Test yapın

Başıma ilk defa geldi daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı merak ettim

Benimde adetime 9 gün var ve dün adet benzeri kanamam oldu gidip test yaptım negatif çıktı ama ilk defa böyle bişey oldu hiç bu kadar erken olmuyordum

Adet günü değişikliği psikolojik ve hatta mevsimsel nedenli olabiliyor akıntı da aynı şekilde en iyi testle anlarsınız. Benim kanamam akıntım hiç bir belirtim olmadan testle anlamıştım hamile olduğumu. Yani en kısa zamanda test alın. Gönlünüzdeki neyse hayırlısıyla olur inşallah 😊

Adet günü değişikliği psikolojik ve hatta mevsimsel nedenli olabiliyor akıntı da aynı şekilde en iyi testle anlarsınız. Benim kanamam akıntım hiç bir belirtim olmadan testle anlamıştım hamile olduğumu. Yani en kısa zamanda test alın. Gönlünüzdeki neyse hayırlısıyla olur inşallah 😊
Haklısınız belirti var mıydı peki sizde yarın kan vericem bakalım pcos hastasıyım 5 kez çatlatma iğnesi tedavisi oldum olmadı bu ay aşılamaya başlayacaktım ama bir türlü adet olmadım inşallah gebelik var dır

Haklısınız belirti var mıydı peki sizde yarın kan vericem bakalım pcos hastasıyım 5 kez çatlatma iğnesi tedavisi oldum olmadı bu ay aşılamaya başlayacaktım ama bir türlü adet olmadım inşallah gebelik var dır
Belirti hiç olmadı o hafta kuran vardı evimde derin bi temizlik yaptım adetim gecikmişti ben yorgunluk ve stresten diye düşündüm ama tek belirti aklıma düşüren şey şu oldu bende. Adet olurken bazı kadınlarda göğüslerde hassasiyet ağrı oluyormuş bende hiç olmazdı ama göğüslerimde özellikle uçlarında ağrı hissettim çamaşır değdikçe sızlıyordu öyle bi aklıma düştü hatta yine 1 2 hafta sonra test yaptırdım kanama mide bulantısı vs vs gibi belirtiler olmadı bende herkesin cidden çok çok farklı oluyor

Bu arada test 2 tane yaptım ikiside pozitif çıkmasına rağmen doktora gitmeden kimseye söylemedim kimyasal gebelik ya da dış gebelik vs olabiliyor diye yine umutlanmadım doktora gittim keseyi ve bebeğinde içinde olduğunu gördük ondan sonra söylemiştik ailelerimize ben biraz temkinli gittim heveslenip yarıda kalsın istemedim korktum

Back
X