Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam adetten iliğin önce hafif lekelenmem oldu ama1 gün tek sürdü daha sonra beyaz şeffaf akıntım oldu ama adet olmadım bu yerleşme kanaması olabilir mi lütfen yardımmmmmmmmm
Test yapın
Daha test yapmadım ama hala adet olmadımm beyaz akıntım oluyor ve hiç bir adet belirgim yokGebemisiniz acaba
Bat ne zamandı sizinDaha test yapmadım ama hala adet olmadımm beyaz akıntım oluyor ve hiç bir adet belirgim yok
Haklısınız belirti var mıydı peki sizde yarın kan vericem bakalım pcos hastasıyım 5 kez çatlatma iğnesi tedavisi oldum olmadı bu ay aşılamaya başlayacaktım ama bir türlü adet olmadım inşallah gebelik var dırAdet günü değişikliği psikolojik ve hatta mevsimsel nedenli olabiliyor akıntı da aynı şekilde en iyi testle anlarsınız. Benim kanamam akıntım hiç bir belirtim olmadan testle anlamıştım hamile olduğumu. Yani en kısa zamanda test alın. Gönlünüzdeki neyse hayırlısıyla olur inşallah![]()
Belirti hiç olmadı o hafta kuran vardı evimde derin bi temizlik yaptım adetim gecikmişti ben yorgunluk ve stresten diye düşündüm ama tek belirti aklıma düşüren şey şu oldu bende. Adet olurken bazı kadınlarda göğüslerde hassasiyet ağrı oluyormuş bende hiç olmazdı ama göğüslerimde özellikle uçlarında ağrı hissettim çamaşır değdikçe sızlıyordu öyle bi aklıma düştü hatta yine 1 2 hafta sonra test yaptırdım kanama mide bulantısı vs vs gibi belirtiler olmadı bende herkesin cidden çok çok farklı oluyorHaklısınız belirti var mıydı peki sizde yarın kan vericem bakalım pcos hastasıyım 5 kez çatlatma iğnesi tedavisi oldum olmadı bu ay aşılamaya başlayacaktım ama bir türlü adet olmadım inşallah gebelik var dır