Yerleşme kanaması

depremzede

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
7
1
16
31
Kızlar slm ha adetime beş gün kala taşındık ağır taşıdım iş yaptım o gün karnımda 5 dakikalık bir ağrı oldu ve sümüksü bir akıntı ile hafif pembe kan geldi. Ondan sonra gelmedi dün de adetime iki gün kala kahverengi akıntım oldu bir kaç damla sonra kesildi bugün sabah mide bulantısı ile beraber idrardan sonra böyle peçeteye silerken çok ama çok az gelmeye başladı bir damla bile değil ama geliyor.kasıklarımda ağrı da var batma da var şiddetli değil ve ara ara. Evliyim 9 ay oldu . Sizce nedir bu yerleşme kanaması mi yoksa adet öncesi bir başlangıç mı adetlerim düzenlidir şaşmaz. Kistim yok.

Kızlar slm ha adetime beş gün kala taşındık ağır taşıdım iş yaptım o gün karnımda 5 dakikalık bir ağrı oldu ve sümüksü bir akıntı ile hafif pembe kan geldi. Ondan sonra gelmedi dün de adetime iki gün kala kahverengi akıntım oldu bir kaç damla sonra kesildi bugün sabah mide bulantısı ile beraber idrardan sonra böyle peçeteye silerken çok ama çok az gelmeye başladı bir damla bile değil ama geliyor.kasıklarımda ağrı da var batma da var şiddetli değil ve ara ara. Evliyim 9 ay oldu . Sizce nedir bu yerleşme kanaması mi yoksa adet öncesi bir başlangıç mı adetlerim düzenlidir şaşmaz. Kistim yok.
Kanama artarsa adet oldunuz demektir. Takip edin. Erken gebelik testi de alıp yaparsanız çıkar.

Merhaba. Benim adet düzensizliğim var 40-50 gün arası olurum. En son 5 nisanda oldum ve son ilişki de 28 nisanda oldu. Ve 2 gündür kahverengi lekelenmelerim var. Regl kadar çok yoğun değil ama biraz beze gelecek kadar kahverengi kanamam oluyor. Sizce yumurtlamam geç olmuş olabilir mi hamile olabilir miyim. Kafam çok karışık. Ve 7 nisanda da klomen ilacı kullandım bu kahverengi lekelenmelerim klomen ilacından kaynaklı olabilirmi? Ve sizce ne zaman test yapmalıyım. Yardımcı olabilir misiniz?

Back
X