Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanamanız kaç gündür varAdetim gecikeli 11 gün oldu ve bugün her lavobaya gittiğimde peçete hafif az bir şekilde pembelik geliyor test yapmadım hamilemiyim yerleşme kanamadı olabilir mi acil bilgi verin bayanlar
Daha yeni 24 saat olmamıştır bileKanamanız kaç gündür var
Yarın evde test yapıcam bakalım yada uyandığımdaBenim hamileliğimde doktorum hamile olunsa bile. Gebelikte hiç bir kanama normal değil demişti. Yerleşme kanamasınin çok nadir olduğunu söylemişti. Ki benimde öyle ilk hamileligim kahverengi bir lekelenme ile başladı sonu kötü bitti. Şüphen varsa doktara kesinlikle hemen gitmeni tavsiye ederim.
“benim de 3 gün önce regl olmam gerekiyordu ağrısı başladı oldum sandım baktım çok az pembe bir akıntı birkaç saate olurum sandım 3 gün oldu sadece sildiğimde peçeteye gelen çok soluk pembe bir renk var ve hala regl olamadım. Bugün gecikmesinin 3. Günü olacak sadece bu ve kasık ağrılarım ve şiddetli belimin altında ağrı var regl olcakmış gibi.Kaset test negatif verdi.” Hayatımda ilk defa gecikti hep düzenli olur 28 günde bir. Sizin de böyle bir durum mu oldu? gebelik var mıdır?Benim hamileliğimde doktorum hamile olunsa bile. Gebelikte hiç bir kanama normal değil demişti. Yerleşme kanamasınin çok nadir olduğunu söylemişti. Ki benimde öyle ilk hamileligim kahverengi bir lekelenme ile başladı sonu kötü bitti. Şüphen varsa doktara kesinlikle hemen gitmeni tavsiye ederim.
Kesinlikle test yapın geç döllenme bile olsa 11 günde çıkarYarın evde test yapıcam bakalım yada uyandığımda
Ben adetime 1 haftadan fazla vardı kasık ağrısıyla anladım ilk hamileligimi. 2.hamileligimde de kasık ağrım olmuştu. Yani psikolojik olur mu bilmem böyle şeyler ama ben ikisinde de kaşık ağrım olduğu için test yaptım“benim de 3 gün önce regl olmam gerekiyordu ağrısı başladı oldum sandım baktım çok az pembe bir akıntı birkaç saate olurum sandım 3 gün oldu sadece sildiğimde peçeteye gelen çok soluk pembe bir renk var ve hala regl olamadım. Bugün gecikmesinin 3. Günü olacak sadece bu ve kasık ağrılarım ve şiddetli belimin altında ağrı var regl olcakmış gibi.Kaset test negatif verdi.” Hayatımda ilk defa gecikti hep düzenli olur 28 günde bir. Sizin de böyle bir durum mu oldu? gebelik var mıdır?
Ben adetime 1 haftadan fazla vardı kasık ağrısıyla anladım ilk hamileligimi. 2.hamileligimde de kasık ağrım olmuştu. Yani psikolojik olur mu bilmem böyle şeyler ama ben ikisinde de kaşık ağrım olduğu için test yaptım. Hatta bizim buralarda sağ kaşık ağrısı kız sol kasık ağrısı erkek derler“benim de 3 gün önce regl olmam gerekiyordu ağrısı başladı oldum sandım baktım çok az pembe bir akıntı birkaç saate olurum sandım 3 gün oldu sadece sildiğimde peçeteye gelen çok soluk pembe bir renk var ve hala regl olamadım. Bugün gecikmesinin 3. Günü olacak sadece bu ve kasık ağrılarım ve şiddetli belimin altında ağrı var regl olcakmış gibi.Kaset test negatif verdi.” Hayatımda ilk defa gecikti hep düzenli olur 28 günde bir. Sizin de böyle bir durum mu oldu? gebelik var mıdır?
kahverengi lekelenme ile başlayıp sonu kötü bitti dediniz ya ondan sordum aslında, kötü bir şey miBen adetime 1 haftadan fazla vardı kasık ağrısıyla anladım ilk hamileligimi. 2.hamileligimde de kasık ağrım olmuştu. Yani psikolojik olur mu bilmem böyle şeyler ama ben ikisinde de kaşık ağrım olduğu için test yaptım. Hatta bizim buralarda sağ kaşık ağrısı kız sol kasık ağrısı erkek derler![]()
İlk hamileliğimdede yaşadım kasık ağrısı 2.sindede. İlkinde sadece lekelenmem vardı. Doktor 1 hafta verdi bana zaten bikaç gün içinde normal kanamam oldu. Tabiki herkesin tecrübesi farklı. Kimisinde yerleşme kanaması olur elbette ama bana doktorum o zaman gebelikte hiçbir kanamanın normal olmadığını söylemişti. İllaki bu durumun tersini yaşayanlarda vardır. Benim sadece kendi çapımda bir tecrübekahverengi lekelenme ile başlayıp sonu kötü bitti dediniz ya ondan sordum aslında, kötü bir şey mi![]()