Sabises Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2017 27 6 86 27 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sabises #1 Hanimlar iyi aksamlar .Yerleşme kanaması yaşayanlar bana yardimci olabilir mi kac hun suruyo iliskiden kac gun sonra geliyo diye??
Hanimlar iyi aksamlar .Yerleşme kanaması yaşayanlar bana yardimci olabilir mi kac hun suruyo iliskiden kac gun sonra geliyo diye??
glitterpowder Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2022 1.535 2.821 63 29 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sabises #2 Sabises .!.: Hanimlar iyi aksamlar .Yerleşme kanaması yaşayanlar bana yardimci olabilir mi kac hun suruyo iliskiden kac gun sonra geliyo diye?? Genişletmek için tıkla... 1-2 gün sürdü benimki.
Sabises .!.: Hanimlar iyi aksamlar .Yerleşme kanaması yaşayanlar bana yardimci olabilir mi kac hun suruyo iliskiden kac gun sonra geliyo diye?? Genişletmek için tıkla... 1-2 gün sürdü benimki.
Sabises Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2017 27 6 86 15 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sabises #3 Evet regl 6 gun gecikti erken tani testi yaptim negatif cikti gec döllenme olayini duydum acaba o mudur merak ediyorum kan testi vermedim henuz glitterpowder .!.: 1-2 gün sürdü benimki. Genişletmek için tıkla...
Evet regl 6 gun gecikti erken tani testi yaptim negatif cikti gec döllenme olayini duydum acaba o mudur merak ediyorum kan testi vermedim henuz glitterpowder .!.: 1-2 gün sürdü benimki. Genişletmek için tıkla...
Sabises Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2017 27 6 86 15 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sabises #4 glitterpowder .!.: 1-2 gün sürdü benimki. Genişletmek için tıkla... Peki birliktelikten kac gun sonra geldi lekelenmen ?
glitterpowder .!.: 1-2 gün sürdü benimki. Genişletmek için tıkla... Peki birliktelikten kac gun sonra geldi lekelenmen ?