Acil kan almıyorKızlar reglim 6 gün gecikti üstüne 1 gün süren kahverengi akıntım oldu . Az az geldi regli gibi değildi sizde yerleşme kanası olabilir mi bilginiz var mı eğer olursa ikinci gebeliğim ilkinde böyle bir şey yaşamadım bilmiyorum . Acile gitsem kan tahlili alırlar mı
Teşekkür ederim bilmiyordumAcil kan almıyor
Ben Kocaeli Gebze de oturuyorum alıyorlar acilde. Bakıyorlar bhcgKızlar reglim 6 gün gecikti üstüne 1 gün süren kahverengi akıntım oldu . Az az geldi regli gibi değildi sizde yerleşme kanası olabilir mi bilginiz var mı eğer olursa ikinci gebeliğim ilkinde böyle bir şey yaşamadım bilmiyorum . Acile gitsem kan tahlili alırlar mı
Ne dediniz nasıl diyebilirim gebelik için mi acabaBen Kocaeli Gebze de oturuyorum alıyorlar acilde. Bakıyorlar bhcg
Belirtileri söyleyin. Bulantı halsizlik kasik ağrısı. Gebelikten de şüpheleniyorum diyin . Zaten ona hemen bakıyorlar ilkNe dediniz nasıl diyebilirim gebelik için mi acaba
Anladım teşekkür ederimBelirtileri söyleyin. Bulantı halsizlik kasik ağrısı. Gebelikten de şüpheleniyorum diyin . Zaten ona hemen bakıyorlar ilk
Rica ederim . İnşallah gebelik vardır . Haber verirsinizAnladım teşekkür ederim
MaalesefRica ederim . İnşallah gebelik vardır . Haber verirsiniz
Maalesefmerak ettim belli oldu mu acaba :)
Yok mu ? Yaptırdınız miMaalesef
Yok değilimYok mu ? Yaptırdınız mi
Hayırlısı olsun . Üzülmeyin. Rabbim hayırlı zaman da nasip etsin inşallahYok değilim
Amin inşallahHayırlısı olsun . Üzülmeyin. Rabbim hayırlı zaman da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?