Yerleşme kanaması

kafamdakisorularrr

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
35
10
8
26
Merhaba normalde adetim düzenlidir aynı tarih ve hatta aynı saatte bile oluyorum çoğu zaman. Adetime 2 gün var ama ben peçeteye sildiğimde sümüksü akıntıyla karışık kahverengi lekelenmem var bu ay adet öncesi göğüs dolgunlaşmam çok erken başlamıştı. Bilemiyorum hamile olma ihtimalim varmı acaba ne zaman test yapsam sizce

Merhaba normalde adetim düzenlidir aynı tarih ve hatta aynı saatte bile oluyorum çoğu zaman. Adetime 2 gün var ama ben peçeteye sildiğimde sümüksü akıntıyla karışık kahverengi lekelenmem var bu ay adet öncesi göğüs dolgunlaşmam çok erken başlamıştı. Bilemiyorum hamile olma ihtimalim varmı acaba ne zaman test yapsam sizce
2 gün kalmış erken gebelik testi ve kan testi yapabilirsiniz artık sonucu verir , ya da 2 gün daha bekleyin olmazsanız kaset testlerden alın onlar biraz geç çıkarıyor çünkü ama en garanti yöntem kan tabi ki

Merhaba sonuç ne oldu acaba bende sizin yaşadığınız durumla karşı karşıyayım

Back
X