Yerleşme kanaması

Hvvelz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
2
0
1
28
Kızlar merhaba Eylül 12 regli oldum 23 u ilişkiye girdim vede Ekim 1 de 4 buçuk gün süren pembe kırmızı lekenmelerim oldu renglim.normalde 8 indeydi. Dün bitti lekenlenmem hemen idrar testi yaptık negatif çıktı vede içine bosalmadı. Çekme yöntemiyle korunuyoruz. Bir yaşında kızım var çok küçük daha sizce yerleşme kanaması mi kızım de renglimin günü geçti insan sonra yerlesme kanamam olmuştu

Kızlar adetime 1 gün kaldı ve açık pembe kan geldi çok az az ağrım da oldu acaba yerleşme kanaması yoksa regl mi olucam şuan hiç ağrım yok ve kanamam da yok acil cevap verin

Kızlar adetime 1 gün kaldı ve açık pembe kan geldi çok az az ağrım da oldu acaba yerleşme kanaması yoksa regl mi olucam şuan hiç ağrım yok ve kanamam da yok acil cevap verin
Bence adetiniz sökülüyordur. Ben adet öncesi her zaman böyle olurum sizin ilk defa mı başınıza geldi. Yani ilk defa olduysa birkaç gün bekleyin kanamaya dönmezse test yaparsınız

Herkes yanıldı canım herkes adet sokuluyor felan filan dedi ama hamile kaldım kimse bilemez ki birisinin yerleşme olmaz birisinin farklı olur benimde böyleymiş
hayırlı olsun yerleşme kanamasının olduğu donemler progesteron değerine baktırdın mı hiç

Şuan aynı durumdayım 2 gün var regl günüme erken olmam normalden peçeteye silince çok az pembe akıntı geldi 2 kez sabahtan beri birde sol kasigkma ağrı girip cikiyo ne oldu sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…