Yerleşme kanaması

Mavili 0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
9
1
1
43
Merhabalar 27eylülde adet oldum 7 ekimde ilişki oldu 14 ekimdede bir kere kırmızı leke oldu bidaha olmadı adetimede 10 gün var sizce hamilemiyim yerleşme kanaması olabilirmi

Mavili nasıl ve nereden bilelim, mavili ? Zaten 2 seçenek var. Olabilir de olmayabilir de. Fakat hemen 7 gün sonra yerleşme kanaması biraz zor gibi geldi bana, oladabilir. Belki başka bir durumdan kaynaklanmış da olabilir. Hatta daha adetinize 11 gün kala olduğu için yumurtlama kanaması bile olabilir.

11 ekimdi yumurtlama günün

Yumurtlama günüm 11 ekimdi
Biz 15 ekimdeyiz? Yazdığının farkında mısın
Ne 4 günü ilişkiden 1 hafta geçti bazı belirtirim vardı bende sormak istedim normal değilmi yani siz 3 ayda doğruyonuz galiba
İlişkiden kacgu geçmesi önemli değil. Yumurtlama günü önemli...
Acele eden ben değilim siz siniz. Henüz bi embriyo varsa bile rahme ulaşacak kadar gün geçmemiş. Google den bi bakın döllenme yumurta kaç günde embriyo oluyo kaç günde rahme ulaşıp tutunuyo

Merhaba. Yerleşme kanaması bir sonraki bat gününden birkaç gün önce gelir. Yani bence gelen yerleşme kanaması değil. Günlerimiz hemen hemen aynı. 24 Eylül de regli oldum 7 Ekim'de yumurtlama gördüm. Bir sonraki adet günüm 22 Ekim. Muhtemelen seninde o tarihlerde. Yani yerleşme kanamasının 20 Ekim'de falan gelmesi gerekir

Pardon. Sen 7 Ekim'de ilişki demişsin yanlış okudum. ama yine de dediğin durum yumurtlama kanaması olabilir

Anladım teşekkür ederim

Merhabalar 27eylülde adet oldum 7 ekimde ilişki oldu 14 ekimdede bir kere kırmızı leke oldu bidaha olmadı adetimede 10 gün var sizce hamilemiyim yerleşme kanaması olabilirmi
Merhaba,

Adetinize 10 gün var daha sizin en az 3 gün daha ilişki değerlendirmeniz lazım yumurtlama dönemindesiniz yerleşme değil. Çatlamanın üzerinden 14 gün geçmesi lazım takip ettiniz mi.

Nolur herkes baksin ya yogun beyaz ve pembe akinti olmaya basladi kasiklarim agriyor yerlesme kanamasi nasil oluyor beyaz ama icinde pembe kanda var adet oldum sandim baktim degil 3 kez kimyasal yasadım sabahti bu anlattiklarim suan kanamam koyu pembe yoğun gibi ama pihti yok adetim 3 gun gecmisti bugun kanamam oldu ve kan verdim 4 gun varken adete 0502 yani negatif sizce ne bu

Arkadaşlar lütfen bilgilendirir misiniz . Tecrübelerinize ihtiyacım var 1 aydır poliversin isimli yumurta geliştirici ilaç içiyorum ve bu adetimde artık tahlillere vs baslicaz. Adet günüm dündü . Bugün lavobaya gittiğimde kırmızı bir çizgi gördüm iç çamaşırimda pembe ve kırmızı arası bir renk ve peçeteye sildigimde kayganimsi gibi bir şey geldi ama o da orta bir renkti kırmızı ve pembe arası. Aradan şuan 5 saat geçti hiç bir şey yok regli mi yoksa istediğim şey olan yerleşme mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…