- 15 Ekim 2023
- 9
- 1
- 1
- 43
- Konu Sahibi Mavili 0606
Merhabalar 27eylülde adet oldum 7 ekimde ilişki oldu 14 ekimdede bir kere kırmızı leke oldu bidaha olmadı adetimede 10 gün var sizce hamilemiyim yerleşme kanaması olabilirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 ekimdi yumurtlama gününMavili nasıl ve nereden bilelim, mavili ? Zaten 2 seçenek var. Olabilir de olmayabilir de. Fakat hemen 7 gün sonra yerleşme kanaması biraz zor gibi geldi bana, oladabilir. Belki başka bir durumdan kaynaklanmış da olabilir. Hatta daha adetinize 11 gün kala olduğu için yumurtlama kanaması bile olabilir.
Mavili nasıl ve nereden bilelim, mavili ? Zaten 2 seçenek var. Olabilir de olmayabilir de. Fakat hemen 7 gün sonra yerleşme kanaması biraz zor gibi geldi bana, oladabilir. Belki başka bir durumdan kaynaklanmış da olabilir. Hatta daha adetinize 11 gün kala olduğu için yumurtlama kanaması bile olabiliryumurtlamz
4 günde gebelik sonucu arıyorsun 3 ayda da doğurmak istersin.Yumurtlama günüm 11 ekimdi
Ne 4 günü ilişkiden 1 hafta geçti bazı belirtirim vardı bende sormak istedim normal değilmi yani siz 3 ayda doğruyonuz galiba4 günde gebelik sonucu arıyorsun 3 ayda da doğurmak istersin
Biz 15 ekimdeyiz? Yazdığının farkında mısınYumurtlama günüm 11 ekimdi
İlişkiden kacgu geçmesi önemli değil. Yumurtlama günü önemli...Ne 4 günü ilişkiden 1 hafta geçti bazı belirtirim vardı bende sormak istedim normal değilmi yani siz 3 ayda doğruyonuz galiba
Pardon. Sen 7 Ekim'de ilişki demişsin yanlış okudum. ama yine de dediğin durum yumurtlama kanaması olabilirMerhaba. Yerleşme kanaması bir sonraki bat gününden birkaç gün önce gelir. Yani bence gelen yerleşme kanaması değil. Günlerimiz hemen hemen aynı. 24 Eylül de regli oldum 7 Ekim'de yumurtlama gördüm. Bir sonraki adet günüm 22 Ekim. Muhtemelen seninde o tarihlerde. Yani yerleşme kanamasının 20 Ekim'de falan gelmesi gerekir
Anladım teşekkür ederimMerhaba. Yerleşme kanaması bir sonraki bat gününden birkaç gün önce gelir. Yani bence gelen yerleşme kanaması değil. Günlerimiz hemen hemen aynı. 24 Eylül de regli oldum 7 Ekim'de yumurtlama gördüm. Bir sonraki adet günüm 22 Ekim. Muhtemelen seninde o tarihlerde. Yani yerleşme kanamasının 20 Ekim'de falan gelmesi gerekir
Merhaba,Merhabalar 27eylülde adet oldum 7 ekimde ilişki oldu 14 ekimdede bir kere kırmızı leke oldu bidaha olmadı adetimede 10 gün var sizce hamilemiyim yerleşme kanaması olabilirmi
Yumurtlama 11 ekimMerhaba,
Adetinize 10 gün var daha sizin en az 3 gün daha ilişki değerlendirmeniz lazım yumurtlama dönemindesiniz yerleşme değil. Çatlamanın üzerinden 14 gün geçmesi lazım takip ettiniz mi.
Hanfendi siz kedi misiniz 3 günde yerleşsin? Sperm daha yumurtaya yeni varmıştır.Yumurtlama günüm 11 ekimdi
Yumurtlama 11 Ekimse daha çok yolunuz var.Yumurtlama 11 ekim