Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regli günü de olabilir. Normalde yumurtlama gününden 6-12 gün sonra olur. Kişiden kişiye de değişiyorBildiğim kadarıyla regl geciktikten sonra olur benim 10 15 gün gectikten sonra olmustu.
Reglden 2-5 gün önce olurYerleşme kanaması reglden bir gün önce olur mu?
Benim şuan peçeteye sildikçe kırmızı pembe leke geliyor emin değilim normalde yarın regl günümReglden üç gün önce oldu benim.
Benim şuan peçeteye sildikçe kırmızı pembe leke geliyor emin değilim normalde yarın regl günümRegli günü de olabilir. Normalde yumurtlama gününden 6-12 gün sonra olur. Kişiden kişiye de değişiyor
İnşallah yerleşmedir. Biraz bekleyin bakalım yarın koyulaşacak mı?Benim şuan peçeteye sildikçe kırmızı pembe leke geliyor emin değilim normalde yarın regl günüm
Benim şuan peçeteye sildikçe kırmızı pembe leke geliyor emin değilim normalde yarın regl günümBildiğim kadarıyla regl geciktikten sonra olur benim 10 15 gün gectikten sonra olmustu.
İnşallah bekleyeceğim bakalımİnşallah yerleşmedir. Biraz bekleyin bakalım yarın koyulaşacak mı?
1-2 gün sürenlerde oluyorYok öyle olmaz. Tek seferde bir kere gelir.
Bazıları da reglin sökülüyor diyor ayyy bilmiyorum ya1-2 gün sürenlerde oluyor
NaptınızBazıları da reglin sökülüyor diyor ayyy bilmiyorum ya
Yaşadınız mı daha önce ? Benim de adetim normalde 29 Aralık olması lazımdı ama 2 ocakta hafif geldi yoğun gelmedi 3 ocakta bitti. 4 5 kere akıntı şeklinde oldu adet gibi yoğun değildi ve akşamları hiç olmadım sadece sildikçe geldi sizce adet mi yerleşme miYok öyle olmaz. Tek seferde bir kere gelir.
Benimde adetten 4 gün önce başlasın şuan 3. Gündür öyleyim.siz gebe miydiniz oyle oluncaReglden üç gün önce oldu benim.
Evet ama benim bir kere geldi üç gündür sürüyorsa bence regldi.Benimde adetten 4 gün önce başlasın şuan 3. Gündür öyleyim.siz gebe miydiniz oyle olunca
Hadi ya off sadece lekelenme.ama.ya adet mi olurumEvet ama benim bir kere geldi üç gündür sürüyorsa bence regldi.
Yavaş sökülmek ne demek anlamadimBence regliniz yavaş sökülüyor yani yinede test yapın isterseniz