Yerleşme kanaması

Benim şuan peçeteye sildikçe kırmızı pembe leke geliyor emin değilim normalde yarın regl günüm
Merhaba benim adetime 1 hafta varken kahverengi akıntı yaşadım yaklaşık üç gün sürdü sonrasında dişim apse yaptığı için antibiyotik aldım akşamına da kanamanın rengi kırmızıya döndü son üç gündür de hafif ve kırmızı kanamam var. Çok umutlanmıştım o üç gün yazılan bütün tarihlere ve belirtilere uyuyordu. aranızda buna benzer bi durum yaşayan var mı

Evet ama benim bir kere geldi üç gündür sürüyorsa bence regldi.
Merhaba benimde dün tek seferlik bi lekelenmem oldu iğne tepesi büyüklüğünde minik minik damlalar geldi peçeteme test yaptım negatif çıktı idrarda gebelik olsa çıkmaz mıydı reglime 2 3 gün var

Merhaba benimde dün tek seferlik bi lekelenmem oldu iğne tepesi büyüklüğünde minik minik damlalar geldi peçeteme test yaptım negatif çıktı idrarda gebelik olsa çıkmaz mıydı reglime 2 3 gün var
Regl günü tekrar deneyin çok silik bir çizgi çıkabilir ben yerleşme kanamasından iki gün sonra yapmıştım

Regl günü tekrar deneyin çok silik bir çizgi çıkabilir ben yerleşme kanamasından iki gün sonra yapmıştım aslında yerleşme kanaması olup olmadığından emin değilim çok çok minik lekelerdi pembeydi ve sadece bir kere geldi iki silmede kayboldu sizin kanamanızın miktarı ne kadardı acaba
Regl günü tekrar deneyin çok silik bir çizgi çıkabilir ben yerleşme kanamasından iki gün sonra yapmıştım
slında yerleşme kanaması olup olmadığından emin değilim çok çok minik lekelerdi pembeydi ve sadece bir kere geldi iki silmede kayboldu sizin kanamanızın miktarı ne kadardı acaba

Bildiğiniz kırmızı iç çamaşimin çeyreği kararında vardı. İsteydim hemen peçete koydum eve gider gitmez duş aldım. Tekrarı gelmedi kimisinda tekrar geliyormuş

Merhabalar benim 1 saat böyle kahverengi hafif sarıya yakın değişik bir leke geliyor . Adet olamama 5 gun var . Kasık tam ortası karnım ortası ağrıyor batıyor gibi sizce yerleşme kanaması olabilir mi

Bildiğiniz kırmızı iç çamaşimin çeyreği kararında vardı. İsteydim hemen peçete koydum eve gider gitmez duş aldım. Tekrarı gelmedi kimisinda tekrar geliyormuş
Benim çamaşırıma hiç değmedi silerken farkettim sadece çok az bişi bu akşam kan vermiyi düşünüyorum içimde şüphe kalmasın diye ilaç kullanarak regl oluyorum çünkü pkos olduğum için

Merhaba bugün kan testi verdim muayene olduğum doktor rahim kalınlaşmış gebelik olabilir dedi beta 0 çıktı üç gün sonra tekrar test yaptır bir daha bakalım dedi adet günüme 2 gün var gebelik olsa kanda çıkmaz mıydı

Merhaba bugün kan testi verdim muayene olduğum doktor rahim kalınlaşmış gebelik olabilir dedi beta 0 çıktı üç gün sonra tekrar test yaptır bir daha bakalım dedi adet günüme 2 gün var gebelik olsa kanda çıkmaz mıydı
Cikardi bence benim çıkmıştı yani geç dollenme olabilir.

Back
X