Yerleşme kanaması ?

Canim benimki 8 ocakta biti 7 gun gecti geldi anlamadim kesik kesik geliyor bide pirtilaşma şeklinde nasil oldu anlamadim ilk pempesi geldi sonra kave şimdide kave gipi geliyor
Benimde ilk kahverengi den daha açık sumukumsu şekilde geldi ara ara peceteye sadece pede geçmedi bir dün azcik pedime geldi o kadar belim agriyo göğüslerim çok sis

Hanımlar merhaba benim de adetim gecikti bütün adet belirtilerim bitti hâlâ regl olmadım ama iki gündür sabah kalktigim da peçeteye pembe akıntı geliyor sonra gün ivjn de normal akıntıya dönüyor nedendir acaba

Benimde ilk kahverengi den daha açık sumukumsu şekilde geldi ara ara peceteye sadece pede geçmedi bir dün azcik pedime geldi o kadar belim agriyo göğüslerim çok sis
Test yaptınız mı? Ben de aynı şekilde 4 5 gündür az az lekelenme görüyorum ya peçeteye gelio pembe şekilde ya da damla şeklinde pede gelio günlğk pedi bile doldurmayabilir yerleşme kanamasından şüpheleniorum ama testte negatif çıktı pco lu olduğumdam düzenli değil adetim ve ortalama 30 40 gün de bir adet görüyorum buna göre bile daha adetime en az bir hafta olmalı.. Hamile olabilir miyim merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…