Yerleşme kanaması

tkyus

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
54
6
16
35
Arkadaşlar merhaba adet tarihim bugün ve pembe küçük bi akıntım oldu. Yerleşme kanaması olabilir mi sizlerin ne zaman oldu.deneyimlerinizi paylaşabilir misin?

Arkadaşlar merhaba adet tarihim bugün ve pembe küçük bi akıntım oldu. Yerleşme kanaması olabilir mi sizlerin ne zaman oldu.deneyimlerinizi paylaşabilir misin?
Benim de adetim 3 4 gün geçiyordu hatta adet oldum diye üzülmüştüm az miktar da geliyor Ve Bir kere geliyor

Benimde bugün pembe 3-4 damla akıntım oldu devamı gelir mi bilmiyorum ama ilk defa pembe akıntı geldi 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum yerleşme olabilir mi acaba ovülasyon testlerimde 3-4-5 Mayıs koyu çıktı

Merhaba kızlar. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kuçagımıza almayı nasip etsin. Bende adetim geçeli 7 gün oldu kan verdim 647 çıktı. Pazar günü açık pembe bi minnak bi leke geldi dahada gelen bişey yok. Bu yerleşme kanaması herkeste olur mu. Yoksa olmaz mı. Birde tekrardan kan vermeme gerek var mı cumartesi doktora gideceğim

Merhaba kızlar. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kuçagımıza almayı nasip etsin. Bende adetim geçeli 7 gün oldu kan verdim 647 çıktı. Pazar günü açık pembe bi minnak bi leke geldi dahada gelen bişey yok. Bu yerleşme kanaması herkeste olur mu. Yoksa olmaz mı. Birde tekrardan kan vermeme gerek var mı cumartesi doktora gideceğim
Yerleşme kanaması kadınların %20-30’unda olur. Herkeste olmak zorunda değil , kan vermenize gerek yok bence direk doktora gidebilirsiniz hayırlı olsun 🙏🏻🌸

Back
X