Yerleşme kanaması

nurdenzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
13
1
1
31
Merhaba. Cevaplarsanız sevinirim. Adetime 3 gün Kala pecetede iki üç damla kahverengi leke gördüm sildikce de gelen kahverengi akıntım vardı muhtemelen adet olucam diyip gece ped kullandım. Uyandığımda hiçbir şey yoktu. Bir gün bitmek üzere sadece sildikce kahverengi akıntı geliyo pede hiç bulaşmiyo. Birde hiç adet sancım yok. Hamilelik belirtim de yok.Test yapmak için erken diye düşünüyorum ama bir yandan da içim rahat değil. Böyle birşey yaşayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi.

Merhaba, benimde aynı şekilde adetten 3 gün önce kahverengi pıhtı gibi akıntım oldu çok az, normalde adetten önce hiç görmemiştim genelde adetten sonra olurdu, göğüslerim aşırı hassas her adet döneminde olur zaten, perşembe günü adet günüm, heyecanla bekliyorum. yerleşme kanaması olabilir mi acaba?

Yaşamadım ben ama yerleşme kanamasına benziyor tabi adet öncesi hormonal değişimden kaynaklı olan kahverengi lekelenme de olabilir bu iki durum da birbirine çok benziyor tıpkı hamilelik ve adet belirtilerinin birbirine çok benzediği gibi. Eğer yerleşme kanamasıysa bu idrarda hemen çıkamayabilir en doğru sonucu kan testi verir

yazdığım cevaba bakabilirsiniz siz de :) ama ekstra olarak pıhtılı şekildeyse yerleşme kanaması değildir çünkü yerleşme kanaması pıhtı şeklinde gelmez bu ayırt edici bir özellik. Hakkınızda hayırlısı olsun

amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun, mutlu haberler alalımmm :)

Pıhtı gibi de değil gibide tam anlayamadım pede hiç bir şekilde bulaşmiyo afedersiniz peçete ile sildigim zaman kahverengi akıntı çok az ip şeklinde akıntı geliyo. Sürekli ha oldum ha olucam diye beklemedeyim.umarim sizin de gönlünüzce olur

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Çok başıma gelen bir durum değil genelde günü gününe adet olurum. Böyle bişe yaşayınca başka bir ihtimal olabilir mi diye merak ettim korktum da biraz

Evet benim de tam olarak böyle oldu, ama sanırım yarın adet olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…