Yerleşme kanaması

harivefaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
1.315
442
53
35
Selam adet günüm ama peçeteye kahverengi geliyor böyle.cqmur gibi acaba yerlesme kanamais olabilir mi ua Allah aşkına

Selam adet günüm ama peçeteye kahverengi geliyor böyle.cqmur gibi acaba yerlesme kanamais olabilir mi ua Allah aşkına
Olabilir yerleşme kanaması adet günü de olabiliyor ve kahverengi veya pembemsi ise büyük ihtimalle yerleşmedir yinde test yaptırmak gerekiyor

Yerleşme kanaması regle yakın olabilir ama bu kahverengi kırmızıya döner döngün normal de sürebilir bir iki gün sürer normalde yerleşme kanaması yoğun olmaz buna göre bak bir iki güne kesildi gelmedi kan verirsin

Olabilir yerleşme kanaması adet günü de olabiliyor ve kahverengi veya pembemsi ise büyük ihtimalle yerleşmedir yinde test yaptırmak gerekiyor
Benim de dün sabahtan beri 2-3 saatte bir sadece peçeteye gelen kahve akıntım var dün adet günümdü normalde de öyle başlardı ama aynı gün sabaha tamamen sökülürdü. Hala sökülmedi sadece lavaboya girdiğimde geliyor, başka da yok umarım yerleşmedir bi ihtimal vardır ne dersiniz

Ay inşallah canım inşallah çok ağladım.bugun yine

Tamma kırmızıya donmese kan verim demi

Tamma kırmızıya donmese kan verim demi
Evet kesilirse kan ver canım stres yapınca bu sefer sökülmez bir de peçete değilde günlük ped kullan bakalım oraya ne kadar geldiğini görürsün

Olabilir canım neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…