Yerleşme kanaması

Cnslo1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2021
4
0
36
28
Kızlar selam Ben şu an tedavi sürecindeyim regin günüm geçmez Düzenli adet olurum adet tarihim 10 Temmuz olması gerekiyordu fakat 6 Temmuz'da kahverengi leke geldi hasta olacağım zannettim Fakat asla kırmızı kan gelmedi 4 gün kahverengi leke yaşadım peçeteye sildikçe geldi ve tamamen kesildi dün böyle bir şey yaşayan var mı?

Kızlar selam Ben şu an tedavi sürecindeyim regin günüm geçmez Düzenli adet olurum adet tarihim 10 Temmuz olması gerekiyordu fakat 6 Temmuz'da kahverengi leke geldi hasta olacağım zannettim Fakat asla kırmızı kan gelmedi 4 gün kahverengi leke yaşadım peçeteye sildikçe geldi ve tamamen kesildi dün böyle bir şey yaşayan var mı?
Yerleşme olabilir kan verin baktırın bi

Canım ben de şu an bu durumdayım adete beş gün var sabah kahverengi akıntım olduğunu gördüm ama kesildi bir saat sonra baktım sadece çok az peçeteye geldi.hiç ağrım yok.acaba sebebi nedir

Merhaba ben bu ay tüp bebeğe başlayacağım ilk adetimle , yumurtanın büyüdüğünü biliyorum ve aralıklı ilişki oldu 4 Temmuz regli tarihim cumartesi pazar günü çok açık pembemsi akıntı geldi peçeteye iç çamaşırıma gelmedi bile ped taktım regli olurum diye oraya hiç bulaşmadı ve bu sabah kesildi o akıntı acaba yerleşme kanamasımıdır bu reglim şuan 3 gün var, rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah öyledir yorumlarınızı bekliyorum internetten test aldım yarına gelir regli günümde yapacağım şuan çıkmaz diye tahmin ediyorum

Back
X