Olabilir cnm hersey mumkun bazen yumurtlama sonrasi gorulebiliyor ins yerlesmedir20 ağustos ovülasyon testinde pik gördüm 21 ağustos’ta yumurtlama oldu diye düşünüyorum bugün peçeteye 2 defa açık pembe leke geldi bir damla da iç çamaşırımda gördüm başka da gelmedi regl olmama 7 gün var hamilelik olabilir mi? Ufak ufak kasıklarımda ve belimde ağrı var ara ara oluyor. Regl mi hamilelik midir ?
Kan testinde çıkar mı yaptırsam şu anHamilelik sancısı da regl gibiymiş, bence çocuk olabilir. Erken gebelik testi yapmalısın bazılarında çıkıyormuş ya da en net cevabı kan verirsen öğrenebilirsin
Benim 6 gün kala çıkmıştı kanda ama önce erken gebelik yaptım evde onda silik çıktı kan verdimKan testinde çıkar mı yaptırsam şu an
Hangi marka erken gebelik testi doğru sonucu veriyor? Hangisini kullanmıştınız?Benim 6 gün kala çıkmıştı kanda ama önce erken gebelik yaptım evde onda silik çıktı kan verdim
Regle 6 gün kala 98 çıkmıştıKanda kaç çıkmıştı değeriniz acaba, ben de 24-25 agustos pik gördüm 26 yumurtlama oldu sanırım ovülasyonda silikti çizgi çıktı o gün, heyecanlıyım gebelik testi yapasım geliyor sürekli
Hiç hatırlamıyorum bir kaç çeşit alıyordum eczanedenHangi marka erken gebelik testi doğru sonucu veriyor? Hangisini kullanmıştınız?
Kan testi verdim 16.32 çıktı beta değeriHiç hatırlamıyorum bir kaç çeşit alıyordum eczaneden
Belirtilerimden anladım birazda test yapınca silik çıkmıştı
Aa süper hayırlı olsunKan testi verdim 16.32 çıktı beta değeri
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına al inşKan testi verdim 16.32 çıktı beta değeri
İdrar da yaptın mı direk kan mı verdin. Yumurtlamadan sonra 10 gün geçti yani dimiKan testi verdim 16.32 çıktı beta değeri
İdrar yapmadan gitmiştim eve dönünce idrar gebelik testi yaptım predictor silik çıktı , evet 10 gün geçtiİdrar da yaptın mı direk kan mı verdin. Yumurtlamadan sonra 10 gün geçti yani dimi
Teşekkür ederimAa süper hayırlı olsun