Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen kusura bakmayın öncelikle. Bugün sabah kahverengi akıntı geldi ve akşamda böyle bir şey onun dışında adet olmadım ve gelmedi bir kan veya leke. Adetime 4 gün var yerleşme kanaması olabilir mi?
Lütfen kusura bakmayın öncelikle. Bugün sabah kahverengi akıntı geldi ve akşamda böyle bir şey onun dışında adet olmadım ve gelmedi bir kan veya leke. Adetime 4 gün var yerleşme kanaması olabilir mi?
Benim adetim geciktikten sonra olmuştu çok as bir lekelenme şeklince sadece bir kere peçeteye silince geldi bu tonlarda bir şeydi olabilir yani adet günün geçince test yap