B bilinmeyenselen Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 398 Emoji Skoru 80 Puanlar 28 Yaş 28 7 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #1 Arkadaşlar adetim gecikmeden dün test verdim 18.80 çıktı , dün akşam kanama oldu peçeteye fakat bugün daha kanama olmadı yarın tekrar kan testi vericem, böyle düşük çıkıp kanaması olup gebe kalan var mı ? Çok umudum yok ama belki bi umut
Arkadaşlar adetim gecikmeden dün test verdim 18.80 çıktı , dün akşam kanama oldu peçeteye fakat bugün daha kanama olmadı yarın tekrar kan testi vericem, böyle düşük çıkıp kanaması olup gebe kalan var mı ? Çok umudum yok ama belki bi umut
K kelebek umudu Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 73 Emoji Skoru 24 Puanlar 18 Yaş 27 7 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #2 Benim değil ama tanıdıklarımın değeri 7 olup hamile olanlar oldu.Umarım hamilesinizdir ve size sağlıcakla tutunup zamanın da sağlıkla doğsun
Benim değil ama tanıdıklarımın değeri 7 olup hamile olanlar oldu.Umarım hamilesinizdir ve size sağlıcakla tutunup zamanın da sağlıkla doğsun