- 30 Ocak 2025
- 287
- 53
- 13
- 38
- Konu Sahibi cicekligun06
Kızlar merhaba bugün transfer+6. Gündeyim. Hafif açık pembe kan geldi ancak nokta kadar pıhtı da geldi. Yerleşme kanamasında pıhtı olmaz deniyor bunu yaşayıp gebe olan var mı yardım 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze kan rengi var mıydı canım dur hemen korkmaKızlar merhaba bugün transfer+6. Gündeyim. Hafif açık pembe kan geldi ancak nokta kadar pıhtı da geldi. Yerleşme kanamasında pıhtı olmaz deniyor bunu yaşayıp gebe olan var mı yardım![]()
Yok canım açık pembe rengi ama nokta kadar pıhtı korkuttu beniTaze kan rengi var mıydı canım dur hemen korkma
Pıhtı mı yoksa şeffaflığın içinde nokta kadar pembe miYok canım açık pembe rengi ama nokta kadar pıhtı korkuttu beni
Sert küçük nokta vardı anlamadım pıhtımsı bişiPıhtı mı yoksa şeffaflığın içinde nokta kadar pembe mi
Pıhtı değil canım o öyle pıhtı olmazSert küçük nokta vardı anlamadım pıhtımsı bişi
Şimdi baktım yani pıhtı dediğimiz böle regl olurken sümükümsü bişi olur ya öle de gelmişPıhtı değil canım o öyle pıhtı olmazdevamı geldi mi
Şu an ilaçlardan dolayı adet olmazsın canım baskılıyor bu yerleşme kanaması olabilirŞimdi baktım yani pıhtı dediğimiz böle regl olurken sümükümsü bişi olur ya öle de gelmiş
İnşallah canım ya hemşireye söyledim oksaparı kes yarın da test yaptır dediŞu an ilaçlardan dolayı adet olmazsın canım baskılıyor bu yerleşme kanaması olabilir
Evet yerleşme kanaması ise idrarda da çıkar canım benim öyle olmuştuİnşallah canım ya hemşireye söyledim oksaparı kes yarın da test yaptır dedi
Evet yerleşme kanaması ise idrarda da çıkar canım benim öyle olmuştu
Sabah idrarıyla çıkar canım 5.gün transferi miAkşam geldi 1-2 saat oldu geleli. İdrar testi yaptım negatif çıktı kan testi vercem yarın sabah bugün verebilirim kan dedim hemşire bugün erken yarın ver dedi
Evet 13 ünde transfer olmuştumSabah idrarıyla çıkar canım 5.gün transferi mi
Tamam canım güzel sonuçlarla gel inşallahSabah idrarıyla çıkar canım 5.gün transferi mi
İnşallah canım çok teşekkür ederimTamam canım güzel sonuçlarla gel inşallah![]()