Yerleşme Kanaması

incesaz

Cam Kenarında Uyuyan Kedi
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
304
15
643
44
İstanbul
Arkadaşlar yerleşme kanaması tam olarak nasıl oluyor yaşayan varsa yazabilirmi lütfen ..yani yumurtlama dönemindeki gibi akıntıyla karışık pembe lekelenme tarzındamı yoksa bildiğimiz kanama gibimi detaylı yazarsanız çok sevinirim..

Ben yumurtlama dönemindeyim ve yumurtlama dönemlerimde hafif ağrı ile beraber bembe akıntım olur yumurtlama dönemi olduğunu böyle anlarım bu ay akıntı ile değilde açık pembe kan şeklinde geliyor sanki sulu kan gibi ve adetlerimde düzenlidir 28 günde bir olurum bir iki gün oynar oynamaz bazen anca o kadar..ve bu durum yumurtlama kanamasına benzemiyor hiç akıntı içinde değil ama hafif agrı da var kafam çok karıştı ve canım çok sıkkın açıkçası yerleşme kanaması gibi birşey olabilirmi bilen varsa lütfen yardım etsin :43:

benım yerlesme kanamam olmustu herkeste olmazmıs ..

adetıme 8 gun kala kahverengı lekelerım geldı ,adetıme 4 gun kala bıttıi ,su gıbı akıntım oldu hep

adetıme 4 gun kala kesıldıgı ıcın lekelerım,hemen o gun kan testı yaptırdım o zaman bellı olmustu hamıle oldugum..

benım yerlesme kanamam olmustu herkeste olmazmıs ..

adetıme 8 gun kala kahverengı lekelerım geldı ,adetıme 4 gun kala bıttıi ,su gıbı akıntım oldu hep

adetıme 4 gun kala kesıldıgı ıcın lekelerım,hemen o gun kan testı yaptırdım o zaman bellı olmustu hamıle oldugum..

canım pekinormal adet belirtilerini yaşadınmı yoksa bir belirti yokmuydu

o zaman bu kanama yerleşme kanaması da değil öylemi :( çıldırmak üzereyim

canım pekinormal adet belirtilerini yaşadınmı yoksa bir belirti yokmuydu

yok canım belırtım fılan olmadı ..

sadece kahverengı lekem geldı 8 gün varken hasta olacagım sandım sonra 4 gun sürdükten sonra kesılınce anladım yerlesme kanamasını oldugunu

o zaman bu kanama yerleşme kanaması da değil öylemi :( çıldırmak üzereyim

belkı sende farklıdır.

yok canım belırtım fılan olmadı ..

sadece kahverengı lekem geldı 8 gün varken hasta olacagım sandım sonra 4 gun sürdükten sonra kesılınce anladım yerlesme kanamasını oldugunu

anladım canım benimde günüm 9ekimdi 2 gün gecikti ama ben 29eylülde çatlatma iğnesi vurundum bugün iğnemin 12.günü bu gecikmeyi onada bağlıyorum biraz hem belimde kasıklarımda ağrılarda var kafamdaki soru işaretlerine cevap arıyorum işte =)

acaba öyleyse bu durumda test alıp evde yapsam sonuç verirmi acaba yoksa kanamanın geçmesinimi beklemek lazım..bebek düşünmüyorduk şu dönem ama inş bebektir

arkadaslar merhaba,dun ştam yumurtlama donemımdı butun ay yumrtlama donemımı bekledım halıme kalabılmek ıcın fakat tam bır gun kala kanamam basladı,once kahverengı lekelenme seklındeydı sımdı adet kanaması gıbı gelıyor sol rahım bolgem sankı dogum sancısı gıbı kasılıyor.olecek gıbıyım yuruyemıyorum,basım donuyor ve mıdem bulanıyor.doktor normal yumurtlama donemı bazı bayanlarda kanama olur dedı hormon tahlılı ıstedı .5 ay once rahım duvarım kalın oldugundan amelıyat olmustum sımdıde bu cıktı.saat 3 te hormon sonuclarımı alacagom.boyle gıderse nasıl hamıle kalacagım anlamadım tam yumurtlama gunum kanamam oluyor.off umudum kalmadı cok moralım bozuk!!

Back
X