- Konu Sahibi cikolatakizzz
Kızlar regl bittikten bir gun sonra esimle birlikte olduk. Bugunde bi iki damla kan geldi. Hamile kalmis olamam dimi bu yerleşme kanaması olamaz dimi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar regl bittikten bir gun sonra esimle birlikte olduk. Bugunde bi iki damla kan geldi. Hamile kalmis olamam dimi bu yerleşme kanaması olamaz dimi..
bende regl bittikten bir gun sonra ilişki oldu ama kanama olmadı :26:
Umarım oyledir..bıldıgım kadarıyla adetten olduktan bırgun sonra ovulasyon olamaz sanmıyorum ama emın değilim
Yani hamile kaldin mi kalmadin mi canim :)
bıldıgım kadarıyla adetten olduktan bırgun sonra ovulasyon olamaz sanmıyorum ama emın değilim
Iki gun once regl bitti canim. Dun iliski oldu.bugun dekan geldiEksik yazmışsın kan ne zaman geldi? bir iki gün sonra ise zaten yumurtlama dönemi değil olma durumu sıfır neredeyse.
Vay be.. 28 gunde bir olmuyo demekki sende canm düzensiz miadetin 8.günü dündü ovulasyon testi yaptım çift çizgi hemde bildiğin kopkoyu.ilişki oldu tabi mecburen.yani bende 8.günü yumurtlama oldu ne garip dimi![]()
Himm anladim canim .Canim yerlesme kanamasi oyle.bir iki gunde.olmuyor bazen 3 hafta sonrasi bazende 4 uncu hafta oluyor yani sperm.yerlesip kenndini oturttugu zaman ama umarim bu ay hamile kalirsin Rabbim.evladina.kavustursun seni.kisa.zamanda♡
yapmayın hanımlar yapmayın adetiniz tam olarak bitmemis, bir de ustune çok sıcak dus damarları çatlatmış olabilir.
valla herkezin yumurtlama zamanı farklı. Benim 2 kizimda adet bitimi beraberlikle oldu![]()
Valla herkezin yumurtlama zamanı farklı. Benim 2 kizimda adet bitimi beraberlikle oldu![]()
vay be.. 28 gunde bir olmuyo demekki sende canm düzensiz mi
demekki sende ben gibi adet bitince yumurtluyosun
yapmayın hanımlar yapmayın adetiniz tam olarak bitmemis, bir de ustune çok sıcak dus damarları çatlatmış olabilir.
ovulasyon testimi alsam napsam
test yapsam cikarmi