yerleşme kanaması :(((((((

Kızlar merhaba bsey ögrenmek istiyorum. Ben duzensız ıkı ayda bır adet hatta bazen 3 ay bıle oluyo ve ilacla adet olan biriyım. Gecen ayın 20 de adet oldum normalde bu ay olmamam lazım kı olsamda daha 1 hafta var . Dun esimle beraber olduk ve hemen kalkıp tuvalete gttım peceteye pembe bı leke geldı ardındna bes dakıka boyunca agrım oldu sonra gectı sabah kahve rengı bı akıntım oldu acaba bu ne yerlesme kanaması dye bsey varmıs internettenn baktıgımda. Agrı yapar dyo ama bılmıyorum bilen varmı

Kızlar merhaba bsey ögrenmek istiyorum. Ben duzensız ıkı ayda bır adet hatta bazen 3 ay bıle oluyo ve ilacla adet olan biriyım. Gecen ayın 20 de adet oldum normalde bu ay olmamam lazım kı olsamda daha 1 hafta var . Dun esimle beraber olduk ve hemen kalkıp tuvalete gttım peceteye pembe bı leke geldı ardındna bes dakıka boyunca agrım oldu sonra gectı sabah kahve rengı bı akıntım oldu acaba bu ne yerlesme kanaması dye bsey varmıs internettenn baktıgımda. Agrı yapar dyo ama bılmıyorum bilen varmı

yeni konu açsan daha iyi olur.

Kızlar regl bittikten bir gun sonra esimle birlikte olduk. Bugunde bi iki damla kan geldi. Hamile kalmis olamam dimi bu yerleşme kanaması olamaz dimi..
kadınlar yalnızca catlama gününde hamıle kalabılır dıye bılıyorum catlama gunude adet bıtımınden bır hafta on gun sonrası oluyor dıye bılıyorum adet agrısı gıbı hıssedersın hatta catlama oldugu zaman zannetmem hamıle kaldıgını korunmuyor musunuz yada esınız korunun her ay boyle seylerden korkmayın

Back
X