- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Him olmadi kan tahlili yaptiririz yarin. Cok heyecanlı bilionuzmu nabsin bayadir istior.:-DCnm hemen cikmaz bi on gun dha gecsin kan tahlilinde cikar ama hamileleik ne kdar saglam ne kdar saglikli onu adetin gecikmesinden sonra ogreneblir
Patlicak zaten yakinda:-D telefonda bir anlatisi var senin hatunlara sorsana Gül, biordur onlar falan die başımı yedi. Neyse diyim biraz daha sabretsin:-Dcıkmaazz canımm catlasada patlasada bıraz daha beklemesı lazım benceee...
ewet bncedeeePatlicak zaten yakinda:-D telefonda bir anlatisi var senin hatunlara sorsana Gül, biordur onlar falan die başımı yedi. Neyse diyim biraz daha sabretsin:-D
son durumunuzu merak ettim yaşadığınız gibi bi olay yaşadım da imza etiketinden anladığım kadarıyla bebiş bekliyorsunuz inşallah sağ salim kucağınıza da alırsınızkızlar merhaba yardımcı olur musunuz
benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?
amin canım teşekkür ederimson durumunuzu merak ettim yaşadığınız gibi bi olay yaşadım da imza etiketinden anladığım kadarıyla bebiş bekliyorsunuz inşallah sağ salim kucağınıza da alırsınız
o kadar yoruldum ve o kadar olmayacağına inanmaya başladım ki :'( oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorumamin canım teşekkür ederim
bu olay benim ikinci kimyasal gebeliğimle sonuçlandı sonra yeniden hamile kaldım
bu olay yaşandığında 9. gün kanda negatifti 11. gün pozitif çıktı ama dört beş gün sonra o bebeğimi kaybettim
inşallah senin de olumlu sonuçlanır Sağlıklı bir gebelik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?