yerleşme kanaması?

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Cankuşlarimmmm bir arkadaşım aradı bu aksam. Hamile kalmak istior bayadir uğraşmaktalar eşiyle. Bilior burda takildigimi bi sorarmisin dedi. Tabi dedim kiramadim. Ovulasyon gününden sonraki iki günde iliskiye girmisler. Sonra 3gun daha geçmis. Kanama gibi bişey oldu cok az damla gibi dior. Umutlandirmak istemedim ama yerleşme kanamasidir belki dedim. Adetimin geçmesini beklemeden test yapsam bu şartlarda çıkarmı dio? Yani yumurtlama üstünden 5gun geçmiş,kanama olmuş, sizce test yapsin mi adetini beklesinmi? Ayy teyze olcam isallahhh:-D:-D

Cnm hemen cikmaz bi on gun dha gecsin kan tahlilinde cikar ama hamileleik ne kdar saglam ne kdar saglikli onu adetin gecikmesinden sonra ogreneblir

Kızlarrrrr arkadaşım aradi demin salya sumuk ağlıyor. Kasiklari ahrimis dun gece bu sabahta kanama olmuş baya. Adet gibi degil baya kan dior:-( zaten adetinede bi hafta on gün varmış dha. Bilirim hic sasmaz adetide. Bu ne şimdi. Gitti bebegim dior. Dedim boyle yapma belkide yoktu bisey buda adetin falan die ama aglior. Yerleşme kanamasindan sonra böyle kanama olurmu? Olursa eger bebek varsa düşmüş mu demektir yani düşmüş değilde tutunamamis?? Ay nasıl durdurcam ben bu kızı:-(

canım benim yerleşme kanaması öyle ovulasyonun 3-5 gün sonrasında olmuyor, aşağı-yukarı adet beklediğin tarihte oluyor! gitti bebeğim mi?? dursun daha bismillah, ne ara döllenicek de düşücek. bebek olduğunu sanmıyorum ama adetine 10 gün varken kanama da normal değil. hemen bi kadın doğumcuya gitsin, burda kimse dr. değil kim ne diyebilir ki?? forumlardan hastalığa çare bulmaya çalışacağına dr.a gitsin hemen, ya önemli bişeyse?

arkadaşına önce konu hakkında bilgilenmesini söyle sen, ne zaman hamile kalınır, ne zaman yerleşme kanaması olur, ne zaman düşük olur?? yoksa herkes ilişkinin 3 gün sonrasında anlardı hamile olup olmadığını.......

kızlar merhaba yardımcı olur musunuz
benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?

son durumunuzu merak ettim yaşadığınız gibi bi olay yaşadım da imza etiketinden anladığım kadarıyla bebiş bekliyorsunuz inşallah sağ salim kucağınıza da alırsınız

son durumunuzu merak ettim yaşadığınız gibi bi olay yaşadım da imza etiketinden anladığım kadarıyla bebiş bekliyorsunuz inşallah sağ salim kucağınıza da alırsınız
amin canım teşekkür ederim
bu olay benim ikinci kimyasal gebeliğimle sonuçlandı sonra yeniden hamile kaldım
bu olay yaşandığında 9. gün kanda negatifti 11. gün pozitif çıktı ama dört beş gün sonra o bebeğimi kaybettim
inşallah senin de olumlu sonuçlanır Sağlıklı bir gebelik olur

o kadar yoruldum ve o kadar olmayacağına inanmaya başladım ki :'( oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…