- Konu Sahibi esraylmz03
Allah im bu mubarek cuma gunu hurmetine istegen herkese saglkkli evlatlar nasip etsin.....munasebetten 7 8 gun sonra olmustu bnnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hangi gün yaptın testi akıntın varken miBenim de oldu adetten 4 gün önce başladı benimki kahverengiydi günde bir kere bir peçeteyi kirletecek kadar akıntım oldu 4 gün filan sürdü canım. O ara idrar testi yaptım 2. Çizgi kıpkırmızıydı yap istersen bir test.
Evet daha bat a 3 gün vardı yaptım testi.cnm hangi gün yaptın testi akıntın varken mi
peki nasılsı kanama başka belirtilerde var mıydı yanısıra ? biraz bahseder misin canım2 gebeliğimde de yaşamadım. Hatta ilk defa buradan duydum. İnşallah hamilesindir.
başka belirtilerde var mıydı ?2 gebeligimded yasadim,acik pembe lekeydi,sildigimde geliyordu 1 gun surdu.
Ben yaşamadım hiç canım. Yaşayan arkadaşlar yazmışlar onlara sor istersenpeki nasılsı kanama başka belirtilerde var mıydı yanısıra ? biraz bahseder misin canım
yanlış yazmışım canımcım dikkatimden kacmıs özürBen yaşamadım hiç canım. Yaşayan arkadaşlar yazmışlar onlara sor istersen![]()
Nerden ogrendin cnm idrar da hmn cikiyomuBnmde yerleşme kanamam olmuştu.. Bende adet oldum sanmıştm ama 1 gün oldu sadece ağrımda vardı biraz snra 1 hafta snra öğrendm ki 5 haftalık bebeğim varmışş![]()