Uzun süredir burada yazılanları takip ediyordum. Eğer bir gün hamile olduğumu öğrenirsem burda herkesle paylaşacağımı , hamile kalmadan önceki geçirmiş olduğum durumları anlatacağım demiştim. O gün bugünmüş :) Yaklaşık 7 ay oldu bebek istemeye başlayalı. 7. ayda hamile olduğumu öğrendim
Evet şimdi başlayalım bizim bu güne kadar gelen serüvenimize:) 3 yıllık evliyiz. ilk 2 sene hiç düşünmedik bir çocuğumuz olsun. Ama biraz daha beklersek yaşlarımız risk oluşturacak düşüncesiyle karar verdik. 2015 Temmuzda doktor kontrollerim yapıldı. Hiç bir sorun yoktu. Bu arada Kalça protezliyim:) 6. ayda ilk gecikmemi yaşamıstım fakat olmadı derken bugün hamile olduğumu öğrendim. Belirtilerim şöyleydi,
1- Mart ayı içerinse akıntılarım hep su şeklinde geldi.(ilk başlarda bi anlam verememiştim)
2- Mart ayı içerisinde 3 gece sağ ayağımda siyatik ağrısı gibi ağrı oldu sürekli uyandım.
2- Adetime 2 gün kala tatlı kaşığı kadar 2 sefer koyu kahve akıntı geldi. (sağ kasıkta sancıyla birlikte)
3- Adetime 1 gün kala çay kaşığı kadar 2 damla koyu kahve akıntı geldi. ( Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum)
4- Gögüslerimde aşırı hassasiyet.
5- Devam eden az miktarda beyaz akıntım.
Salı günüde doktoruma gedeceğim. Umarım ilk kalp atışlarını duyabiliriz:)