Doğuma Hazırlık Yerleşme Kanaması

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

S3Z3N

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
3
4
36
İzmir
Uzun süredir burada yazılanları takip ediyordum. Eğer bir gün hamile olduğumu öğrenirsem burda herkesle paylaşacağımı , hamile kalmadan önceki geçirmiş olduğum durumları anlatacağım demiştim. O gün bugünmüş :) Yaklaşık 7 ay oldu bebek istemeye başlayalı. 7. ayda hamile olduğumu öğrendim:D Evet şimdi başlayalım bizim bu güne kadar gelen serüvenimize:) 3 yıllık evliyiz. ilk 2 sene hiç düşünmedik bir çocuğumuz olsun. Ama biraz daha beklersek yaşlarımız risk oluşturacak düşüncesiyle karar verdik. 2015 Temmuzda doktor kontrollerim yapıldı. Hiç bir sorun yoktu. Bu arada Kalça protezliyim:) 6. ayda ilk gecikmemi yaşamıstım fakat olmadı derken bugün hamile olduğumu öğrendim. Belirtilerim şöyleydi,
1- Mart ayı içerinse akıntılarım hep su şeklinde geldi.(ilk başlarda bi anlam verememiştim)
2- Mart ayı içerisinde 3 gece sağ ayağımda siyatik ağrısı gibi ağrı oldu sürekli uyandım.
2- Adetime 2 gün kala tatlı kaşığı kadar 2 sefer koyu kahve akıntı geldi. (sağ kasıkta sancıyla birlikte)
3- Adetime 1 gün kala çay kaşığı kadar 2 damla koyu kahve akıntı geldi. ( Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum)
4- Gögüslerimde aşırı hassasiyet.
5- Devam eden az miktarda beyaz akıntım.

Salı günüde doktoruma gedeceğim. Umarım ilk kalp atışlarını duyabiliriz:)

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..
Son durum nedir?

Amin canım .Teşekkür ederim.Tek yumurta ikizlerim 8 haftalıklar
Maşallah canım, rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Yerleşme kanaman kaç gün sürdü, öğrenebilir miyim??

2 gün sürdü. Adetime 2 gün kala oldu ve kesildim Daha sonrasinda da kahve kanamam oldu doktora gittigimde ikiz oldugunu öğrendim. Progestan kullandım. Şükür şimdi olmuyor.

2 gün sürdü. Adetime 2 gün kala oldu ve kesildim Daha sonrasinda da kahve kanamam oldu doktora gittigimde ikiz oldugunu öğrendim. Progestan kullandım. Şükür şimdi olmuyor.
Merhaba cnm öncelikle tebrik ederim rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah. Bende yeni öğrendim hamile oldugumu kahverengi akıntı geliyor birde arada kasıklarımda fln sancı oluyor sonra geciyor acaba bu neden olabilir düşük olabilir mi yoksa gecer mi doktora gidicem ama cok korkuyorum ya bişi olduysa diye

Back
X