Yerleşme kanaması

MirAy92

Aşk, celladına güvenmektir
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
1.324
2.367
83
33
Arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Bugün adetimin 29 günü. Adet düzensizliğim oluyor bazen. Geçen ay 12 gün gecikmem olmuştu. Bugün belim çok ağrıyodu. Adet olacağımı sandım. İç çamaşırıma 2 damla kahverengi leke geldi. Ben de hemen ped koydum ama sonra hiç gelmedi. Bu yerleşme kanaması ola bilir mi? Yardım edin lütfen

Yerleşme kanaması da olabilir evet. Ama bazen adet gelmeden önce de geliyor böyle bikaç gün sonra oluyor adet belli olmuyor. Bugün 30 olmuştur idrar testi yapsanız, varsa çıkar diye düşünüyorum; olmadı kan verin daha kesin sonuç olur. Allah gönlünüze göre versin:)

Tşk ederim cevapladığın için ama malesef kırmızıları gördüm. Bende hiç olmamıştı böyle bişey o yüzden hemen yazmıştım. Bu ay da böyle geçti anlayacağın

Allah Kerim canım bu ay olmasa diğer ay olur inşallah. Bizim şer sandıklarımızda hep vardır bir hayır:) bende hamile kalabilmek için aylarca bekledim ama en güzel zamanda kısmet oldu:)

Ne zaman kaldın canım? Ne zamandır evlisin?

Kadın dogumcuya danıssanız daha saglıklı net bilgi alırsınz test yapılması gerekebilir

Selam kızlar 2 aydır 34 günde bir adet oluyorum bu ay 32nci gün sancım vardı sadece peçeteye açık pembe iki damla geldi sonra hasta oldum sandım ama devamı gelmedi o gün de idrarda test yapmıştım negatif çıktı şimdi bugün 33.ncü gün akışkan beyaz akıntı da var acaba o yerleşme kanaması mıydı çünkü test negatif ? Yerleşme kanamasıysa da test sonradan mı pozitifleşir

2-3 gün daha bekle eğer gecikirse testi tekrarla. Pozitif sonuç vere bilir

merhaba hanımlar prolaktin yüksekliği sonucu dosteinex kullandım 4 tabletten sonra tahlil yaptırdım hamilelik yok ama prolaktin 0.3 e düşmüş ilacı bıraktım bundan 10 gün öncesine kadar. adetime 2 gün var hafif lekelenme oldu iç çamaşırıma değil de peçeteye gelen yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ? internette ilişkiden 9-15 gün sonra olabileceği yazıyor size ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…