Yerleşme kanaması???

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Kızlar günaydın öncelikle Kurban Bayramınız mübarek olsun.Konuya geçeyim sat 15ağustos 10 eylül de baslayan 11 12 de devam eden lekelenme tarzında kanamam oluyor yani günlük pedde 1 2 damlalik pempemsi kan oluyor bugün Miratech gebelik testi yaptim sonuc kocaman bir tek çizgi adete 3 gun var olsaydi cikardi diye düşünüyorum tabi yerlesme kanamasiysa yaşadığım, idrarda 15 eylülü beklemeli ondan sonrami testi tekrarlamaliyim yoksa gerek yok sonuc negatif mi böyle birsey yasayan var mi???Yani yerlesme kanasi oldugu icin idrarda hemen cikmayabilir mi???

Baya gecti canim 12 ekimde gebe oldugumu öğrendim cooook sevindim ilk zamanlar deger normal seyrinde artıyordu hersey yolunda derken baktim ki deger 2 kat degil az az artmaya basladi hafif lekelenmelerim oldu doktora gittik 550 ile gittigim icin kese gorunmedi tekrar beta istedii 490 a düşmüştü dis gebelik dedi o an inanmadim hayir yalan söylüyor diye ama doğruymuş DIS GEBELIK ((EKTOPIK GEBELIK))

Yerleşme kanaması yaşayanlar adetteki sancı gibi sancı oluyor mu ?
evet canım oluyor yani bende oldu belim ve kasıklarım agrıdı hasta oluyorum sandım doktora gittim hemen cok sukur bir sıkıntı yokmuş suan 4+5 deyiz Allahın izniyle

Bende sadece siddetli bel ağrısı vardi iturdugumda yastik olmadan duramiyirdum kasigim o kadar agrimiyirdu dis gebelikten olsa gerek

kızlar önceki gebeliğimde tam adet günü yerleşme kanaması gelmişti. ihimal bile vermemiştim o zamanlar.
Şimdi adete 4 gün varken kahverengi lekelenme oldu ama iki gün önce erken gebelik testi negatif çıkmıştı.
acaba yerleşme kanaması mı? 4 gün önce normal mi? yerleşme kanamasından önce negatif çıkar mı test.
Bir de testten saatler sonra hafif beyaz bir çizgiye dönüşmüştü hala saklıyorum.böyle şeyler olabiliyor mu? ilk 5 dk dan sonrasına bakmayın diyor ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…