Yerleşme kanaması!

Smyy21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.953
1.624
133
31
Kızlar yumurtlama 21 i di 29 unda kahverengi akıntı başladı kanla karışık ama sadece peçeteye silinince adet olucam sandım ama olmadım ve bir günlük pet bile dolmamıştır sadece silinince geliyor ve yumurtlama akıntısı na benziyor sadece kahverengi bu günde sabah tekrar VC girdim ćok açık kahveye dönmüş yani bitiyor sanırım adetime 3 gün var sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi yoksa başka bir rahatsızlık belirtisi mi ?

selam. seninle aynı durumu yasadım ama bitti gibi bu aralar. senin sonucun ne oldu ? hamile misin ki :)

Kızlar aynı seyi yasıyorum durum nedr?
Canim bn kan testi yaptirdim negatifti. Ama erken yaptirmis olabilecegimi de soylediler. Bugun regl gunum geceli iki gun oluyor. Sancim var ama gelen giden yok hala.. Beklemedeyim. Ne yapsam ne dusunsem bende sasirdim. Her ay ayni umut ayni netice.. Allah hayirlisini versin hepimize. Sende nasil oldu ki ?

Bugun koyu kahve akıntı oldu 2 3 dmla test yaptm cnm bole cıktı

Eklentiler

• 2016-11-06 18.04.38.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 998
Kızlar merhaba bişe sormak istiyorum. Son adet tarihim 28 ekimdi. Femara kullandım daha sonra kasım 8 de ovitrelle vuruldum. Bugün iğnenin 9.günü. Dünde çok açık kahverengi olarak 1-2 kere akıntım oldu. Peçeteye silince gelecek kadar az. Aynı zamanda dün ve bugün sürekli adet olcam gibi ağrım oluyor. Sizce sebebi nedir ?

Bende yarın adet olacaktm bugğn adet ağrısı çektim ve üşümem var adet az geliyor idrar testinde silik çıktı bi umut bekliyorm hamileyimdir diye hala
İnşallah sende hamilesindir canm senin durumuna pek yardımcı olamadm ama

Arkadaşlar yeni üye oldum benimde bilgilerinize ihtiyacım var kasimin 27 sinde adet oldum ve 13 aralıkta tekrar kanamam oldu 4 gün sürdü ama afedersiniz 1 buçuk ped anca doldu dolmadi. Doktora gittim basit kist dedi 2.5 cm dedi ertesi gün başka doktora gittim 7 cm ne 2.5cm i dedi bir günde büyümüşmudur ki neyse asıl konu şu 25 günde bir adet olurum ve hiç şaşmaz ilk defa yaşadım şimdi adetim 3 gün gecikti bu kanama adetini geciktirir mi sizce doktor adetinin 3. Günü gel demişti ama olmadım acaba kist dediği bebis mi bu arada bebis istiyoruz... Hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar benim de tam adet günümde kahverengi akıntı geldi ve 4 gün oldu hala geliyor. Damla damla. Yerleşme kanaması olabilir mi aynı durumu yaşayan var mı?

Ben da yaşadım ama idrar aonrası peçeteye geldi 2-3 damla.adetim düzensiz olduğu için tam olarak günüme ne kadar vardı bilmiyorum ama bu lekelenmeden 2 gün sonra kan verdim 361 di değerim.

Merhaba bişey soracağım sizlere cevaplarsaniz çok sevinirim. Doktor klomen verdi adetin 5.günü başlayıp 5 gün kullandım 4-6 si ilişki verdi 8 i muane muaneye gittigimde yumurtaliklarin gayet iyi catlamis dedi. 8-10 tekrar ilişki dedi. Bugün akıntıyla kan geldi kesildi. SizCe neden olabilir. Yumurtlama döneminde kan geliyor ama yumurtladiktan sonra kan gelmesi neden olabilir normalmi . Kasıgimda ve belim de ağrı var. İnşallah busefer iyi şeyler olur.

Kızlar Aranıza yeni katıldım ve sormak istediğim bi sorum var cevaplarsaniz çok sevinirim. Ben klomen kullandım adetin 5.günü ve 5 gün boyunca sonra 4-6 si ilişki önerdi doktor 8 i muane ydi muane gittigimde doktor yumurtaların çok iyi ve çatlamis dedi. 8-10 tekrar ilişki verdi 29 a kadar bekle adet olmazsan gebelik testi icin eger olursanda 3.de tekrar geldi. ve dün lavaboya gittiğimde peçeteye akinti ile pembemsi kan geldi . Bel ve kasık ağrılarım var. Yumurta çatladıktan sonra normalmi yoksa tutunma kanaması olabilirmi. ? Bebek çok istiyorum inş. Bu ay Rabbim Nasip Eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…