Yerlesme kanamasi

GCA18

Evli mutlu
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
138
77
18
31
Arkadaslar Yerlesme kanamasinda pihti olur mu az adet oldu cogalir mi bilmiyorum ama pihtili yerlesme kanamasi olur mu yasayan var mi merak ettim

Arkadaslar Yerlesme kanamasinda pihti olur mu az adet oldu cogalir mi bilmiyorum ama pihtili yerlesme kanamasi olur mu yasayan var mi merak ettim
Hiç pıhtı duymadım yerleşme kanamasında. Kanama değil lekelenme tarzı oluyor o. Yine de belli olmaz bikaç gün bekle bakalım

Merhaba bende olmuştu baya kırmızıydı ama pıhtı yoktu 1 kaşık kadar geldi sonra kesilmişti. Kucağıma almak nasip olmadı ama yerleşme kanamasında görmüş oldum

Dunden beri pembe lekelenmeydi cok azdi aksam biraz daha yogun oldu kirmizi biraz pihti vardi merak ettim cok sagolun

Ped taktim biraz dolmus ama hala acik pembe ve sulu gibi 1 2 gun bekliycem bakalim

Canim bu 3ay suren arkadasim bile var. Benim suan ne kanda nede testte gorunmuyo hic bisey adet olmadm 8.gunumdeyim suan mesela oyle akinti geliyo bendende

Back
X