Yerleşme kanaması

MucizeMiZz

Hoşgel Meleğim❤️️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
301
184
303
Kızlar 21 ocakta ovuslayonda çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdim ve bugün akşam üstü sol kasıgımda bir sancı ile tuvalete gittim ve kopkoyu bir kahverengi leke vardı sizce bu yerleşme kanaması olabilirmi? Normalde 28ocakta adet olmam gerekiyordu ama adete 7 gün kala ovulasyon oldu adetimde gelmedi hala bekliyorum 5 Şubatta test yapacaktım 15 gün 5 şubata denk geliyor ama bugün kahverengi leke gelince kafam iyice karıştı sizce leke gelmesi normalmi?

Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. transferden sonraki 7. gün lekem geldi. Kırmızı kahverengi bir akıntı. Tek seferlik bir lira kadar bir leke. Daha sonra hiç gelmedi. 3. gün transferiydi yani yumurtlamanın 10. günü kanamam oldu diyebiliriz.Sizinki de benziyor yerleşme kanamasına.Tekrar etmezse olabilir yani.

Kızlar 21 ocakta ovuslayonda çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdim ve bugün akşam üstü sol kasıgımda bir sancı ile tuvalete gittim ve kopkoyu bir kahverengi leke vardı sizce bu yerleşme kanaması olabilirmi? Normalde 28ocakta adet olmam gerekiyordu ama adete 7 gün kala ovulasyon oldu adetimde gelmedi hala bekliyorum 5 Şubatta test yapacaktım 15 gün 5 şubata denk geliyor ama bugün kahverengi leke gelince kafam iyice karıştı sizce leke gelmesi normalmi?
Yerleşme kanaması olabilir ve eğer ki öyleyse testte de pozitif çıkar diye düşünüyorum

Elimde erken gebelik testi var yapsam çıkar yani olmadı 5 şubatta tekrar yaparım ayy heycandan ölcem az evel tuvalete gittim ve bir kaç damla daha geldi ama ilke göre az ama yine kahverengi

Yaptım ama bişi çıkmadı neyse ben en iyisi 5 şubata kadar bekleyeyim daha

Eklentiler

• IMG_2404.webp
    IMG_2404.webp
    13 KB · Görüntüleme: 3.012
Yerlesme kanamasıyla ılgılı mılyon kez aynı srylerı yazıyoruz keske konu acmadan once bı aratsan acılmıs olan konuya baksan.

Yerlesme kanamasıyla ılgılı mılyon kez aynı srylerı yazıyoruz keske konu acmadan once bı aratsan acılmıs olan konuya baksan.
Yerleşme kanamasıyla ilgili evet bir sürü konu var ama ben kendimle ilgili bir olayı anlattim farkindaysan herkesin kendince belirtileri farklıdır bende kendimle ilgili belirtileri yazdım ve bir konu hakkında tecrübeli bayanlardan bilgi almak istedim milyon tane konu varsa bakmasaydın veya yorum yazmayıp çıksaydın o zaman konudan gereksiz yere yorum yapmak yerine :super:

kızlarr merhabaa... yardım edin bende bebek istiyorum.. :/ reglim biteli 2 yada 3 gün oldu ama wc ye gıttıgımde çok açık pembe bır akıntı gelıyor sızce hamıle mıyım ? test yapmaya korkar oldum negatif çıkıcak diye bir bilginiz var mı yerleşme regliden sonra olabilir mi?

kızlarr merhabaa... yardım edin bende bebek istiyorum.. :/ reglim biteli 2 yada 3 gün oldu ama wc ye gıttıgımde çok açık pembe bır akıntı gelıyor sızce hamıle mıyım ? test yapmaya korkar oldum negatif çıkıcak diye bir bilginiz var mı yerleşme regliden sonra olabilir mi?
Ben senin mesajını şimdi okudum arkadaş için yazmıştım onu adetten sonra yerleşme nasıl olsun döllenme olmamış ki yerleşme olsun :(

Cnm benımde ilkay oyle oldu hatta ıkı gun boyle kahverengı leke gelınce ben adet olcam heralde derkwn ertesı gun kesıldı ama hıc kırmızı kan gormedım sadece kahverengı koyu bır akıntı gıbı azdı hatta haatayım falan heralde boyle geldı dedim bı kac gun sonrada goguslerım agrıyınca test yaptım cızgıyı hordum

Arkadaşlar merhaba herkesin hakkında hayırlısı konuyu okudum tecrubelerinize sığınıyorum bende konu açtım ama pek katılım olmadı 9 ocak tüp bebek uygulaması oldu suan 6+5 günlük hamileyim 6+3 günlükken dr kalp atışı için çağırdı ama plesenta kan dolu bebeği zor gördük 5 haftalıkkwn bebeği görmüştük 5.5mm demişti bu sefer 1.5 cm dedi ama kalp atışı alamadık 1 hafta bekleyelim ama ben ümitsizüm dedi dr başına böyle birşey gelen varmı dr göre kesede kan olması bişiler test gitmiş çok ümitli olma dedi 5+ 4 günlük plduğumuzda aşırı ağrı ve simsiyah kuru kan döküldü en yakın dr gittik kese bebek ve suyu tertemizdi dr rahim dışında bi kanama olmuş ana eski kan demişti 2 gün sürdü ve bitti şimdi böyle olunca şaşırdım bilginiz varsa çok mutlu olurım

Back
X