Yerleşme kanaması

Ya kızlar ben de benzer durumdayım. Adetim gününde geldi ama bir gün sürdü. Ertesi gün bi iki damla kahverengi çamur gibi leke geldi. Arada sağ kasığımda batma oluyor. Adet olduğum gün early predictor ile test yaptım negatif çıktı. Yanlış çıkmış olabilir mi yoksa birgün süren gerçekten adet kanaması mıydı?
Cnm sonucun ne çıktı merak ettm baya olmi

Kızlar 4ğün knamam oldu dün banyo yaptım sabahdan beri kahverengi lekeler geliyor başına böld bile gelen varmı

Merhaba. Benim 13 temmuz adet gunumdu.12 temmuzda bir damla kahverengi akinti oldu.13 temmuzda sivi akiskan sekilde kahve rengi akinti geldi.14 temmuzda daha yogun akinti oldu ama kan gibi degil kahve seklindeydi hep ama arada da pembe renkli akinti oldu.bugunde yine pembe li ve kahveli akintilar geliyor.yerleame kanamasi olirmu bilmiyorum bu kadar surmuyo galiba.adetten once kahve akintim oluyodu o yuzden suphelenmedim hic.cok uzun yazdim kusura bakmayin cevaplarsaniz cok sevinirim

Merhaba. Benim 13 temmuz adet gunumdu.12 temmuzda bir damla kahverengi akinti oldu.13 temmuzda sivi akiskan sekilde kahve rengi akinti geldi.14 temmuzda daha yogun akinti oldu ama kan gibi degil kahve seklindeydi hep ama arada da pembe renkli akinti oldu.bugunde yine pembe li ve kahveli akintilar geliyor.yerleame kanamasi olirmu bilmiyorum bu kadar surmuyo galiba.adetten once kahve akintim oluyodu o yuzden suphelenmedim hic.cok uzun yazdim kusura bakmayin cevaplarsaniz cok sevinirim
Yerleşme kanaması çok az oluyor ve bikaç gün sürmüyor yani benim öyle oldu pembe renkte adet günümden 10 gün sonra falan oldu. Üşütme falan olabilir mi ki acaba

Back
X