Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanamasımı adetmi sizce?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

isra67

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
329
175
53
27
Hanımlar normalde adet olacagım zaman bir iki gün önce maksimum leke gelir ve sonra mutlaka çözünür,regl olurum.. 27 günde bir olurum,bu ay tam 27. Günde lekelenmem oldu ve 3 gündür devam etti hala edermi bilemiyorum ama ped doldurmuyor bile,günlük pedi bile minicik dolduruyor.. sizce gebelik ihtimali varmısıdır? Yoksa çözünürmü beklemelimiyim?
“Evde test yaptım bu arada negatifti...

en netı kan vermek. :S burdan ne dersek yanlıs yonlendırme umut verme yada umut kırma olur. hıc gerek yok. belkı kıstın falan vardır. lekelenme baska sebeplerden de olabılır yanı. bı doktora gıtsen mı kı? bazen hormon azlıgından mı ne yeterlı kalınlasmayınca rahım duvarı boyle azcık adet gorebılıyorz doktor adet olup olmadıgını anlar bı sekılde herlde.

Doktora sadece 2 aydır gitmiyorum tedavi aşamasındaydık ara vermek istedim tedaviye,bir umut fikir almak istedim teşekkürler cvap için

Ben yerleşme kanamam gelince erken gebelik testi yaptigimda bariz pozitif çıkmıştı. Bazen geç döllenme olabiliyormuş ama sabah ilk cisle tekrar yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…