Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet döngunuz kaç gün sürüyor normalde ve bu zamana kadar test yapmadınız mıMerhabalar en son 13 Temmuz da adet oldum hala adet olmadım 3 4 gün pembe akıntı geldi acaba yerleşme kanamasımı diye düşündüm şimdiden teşekkür ederim baş ağrısı bel ağrısı da var
Adet döngunuz kaç gün sürüyor normalde ve bu zamana kadar test yapmadınız mı
Adet döngunuz kaç gün sürüyor normalde ve bu zamana kadar test yapmadınız mı
Siteye yeni geldim tek tek yazmışım adetim 6 gün sürüyo pembe akıntı geldiği zaman acile gittim Beta hCG 2.0 çıktı sonrada gitmedim hala adet olmadımAdet döngunuz kaç gün sürüyor normalde ve bu zamana kadar test yapmadınız mı
Düzenli değil ama hiç böyle pembe akıntı olmamıştı 2 senedir evliyim adet olduğumda direk oluyordumYani geç döllenme olmuştur desem neden beta düşük çıktı? Yine bir kan verin en kesin sonuç kan olacaktır. Normalde adetiniz düzenli mi
Yani belki kist vs oluşmuştur evde test yapın daha sonra kan vermeye gidin benceDüzenli değil ama hiç böyle pembe akıntı olmamıştı 2 senedir evliyim adet olduğumda direk oluyordum
Kaç günde bir oluyorsunuz demek istemiştimSiteye yeni geldim tek tek yazmışım adetim 6 gün sürüyo pembe akıntı geldiği zaman acile gittim Beta hCG 2.0 çıktı sonrada gitmedim hala adet olmadım
31 günde tam da emin değilimKaç günde bir oluyorsunuz demek istemiştim![]()
Gebelik testi yaptınız mı31 günde tam da emin değilim![]()
Yarın hastaneye gidicemGebelik testi yaptınız mı
YapmadımYarın hastaneye gidicem